Tape extensions laten zetten? | A-clinic Haarspecialist
Tape extensions laten zetten?
Tape extensions laten zetten bij  A-clinic in Stramproy?Afbeeldingsresultaten voor tape extensions

Rechtstreeks uit de bekende modesteden, maar overgewaaid naar Nederland, is de nieuwste trend omtrent haarextensions: de tape extensions. Deze extension methode is het helemaal dit jaar. In tegenstelling tot gewone extensions, kunt u met tape extensions een bijzonder natuurlijk resultaat creëren. Doordat het een tape is (een stukje van 3 cm) krijg je niet het strengetjes effect zoals bij normale extensions. Ook zijn tape extensions bijzonder plat. Dit heeft als voordeel dat je ze bijvoorbeeld ook gewoon onder de scheiding kan zetten zonder dat je het ziet! Wil je alleen een lichte pluk aan de voorkant van je haar zonder je eigen haar te kleuren? Dan kan je dit ook doen door middel van tape extensions.

Wat zijn tape-extensions?Afbeeldingsresultaten voor tape extensions

Tape extensions is een vorm van extensions wat enorm plat is. Slechts 1 mm dik. De breedte van een tape extension is variatie in. je hebt er van 3 cm breed.. maar je hebt er ook van 5 cm breed. Het licht geheel aan je soort verlenging en de plek waar je ze gaat plaatsen.. Aan de voorkant bijvoorbeeld worden altijd smalle tape extensions geplaatst. Je moet natuurlijk wel nog gemakkelijk een staart kunnen maken.

Hoe lang blijven tape extensions zitten en hoe vaak kan je ze overnieuw inzetten?Afbeeldingsresultaten voor tape extensions

Tape extensions blijven gemiddeld ongeveer 6 weken zitten. heb je enorm vet haar kan het iets korter zijn in tegenstelling tot een droge hoofdhuid. Hoe groter de ‘uitgroei’ is van je tape extension hoe meer trek kracht er op je eigen haar zit. Dit is dus niet goed.. Komt er te veel uitgroei ben je dus echt genoodzaakt terug te komen en ze opnieuw in te laten zetten. Hoe lang je de tape extension kan gebruiken heeft natuurlijk te maken met hoe je er mee omgaat. Bij sommige is hij na 2 keer gebruik echt al op.. en sommige doen er 4 keer mee. een gemiddelde is 3 keer inzetten van de extensions.

Voordelen tape extensions Afbeeldingsresultaten voor tape extensions
  • Extreem plat
  • Tot wel 3 keer opnieuw gebruiken
  • Geen strengetjes zichtbaar
  • Kan plaatselijk gebruikt worden ook net onder de scheiding
Het zetten van tape extensions? Afbeeldingsresultaten voor tape extensions verlenging

Dat A-clinic Stramproy meer is dan een knip kapsalon of pruikenzaak blijkt wel uit de allernieuwste technieken. Naast knipbeurten en uitzonderlijke kleurtechnieken, laten we u ook graag kennis maken met de nieuwste methode van haarvriendelijke extensions. Benieuwd wat tape extensions voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak. 

https://www.a-clinic.nl/

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top