Wat zijn de voordelen van een WigGrip? | A-clinic Haarspecialist
Wat zijn de voordelen van een WigGrip?

Wat zijn de voordelen van een WigGrip?

 

De voordelen van de Wig Grip Band Veilige methode voor Lace Wigs Bij WG by Milano draait het allemaal om kantpruikaccessoires voor een gemakkelijkere en comfortabelere pruikinstallatie, waardoor het niet meer nodig is om je eenheden op je hoofd te lijmen.

Ons brede assortiment pruikenbanden, pruikkapjes en gereedschappen voor het maken van pruiken bieden onze klanten alles wat ze nodig hebben om thuis pruiken te maken en snelle, gemakkelijke lijmloze pruikinstallaties. Deze pruikband is speciaal gemaakt om onder al je lace wigs en lace frontals te worden gedragen voor een naadloze overgang. Geniet van de voordelen van een lijmloze kantpruik-installatie, waaronder het beschermen van je natuurlijke haar en krullen, het beschermen van je randen en babyhaar, en het besparen van tijd elke ochtend door je pruik niet vast te lijmen. De Lace WiGrip™ heeft een eersteklas, versterkt Zwitsers kant op de voorste haarlijn en het deel dat een naadloze en niet-detecteerbare overgang creëert onder elk type pruik met kant of frontaal.

https://www.a-clinic.nl/product-categorie/haartoevoeging-verzorging/wigrip/

Deze veilige methode van het kantpruikmerk biedt een verstelbaar, one-size-fits-all ontwerp dat past op verschillende hoofdmaten, variërend van 18 “tot 24” in omtrek.

Het huidskleurige kant is compatibel met alle huidtinten en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: nude en bruin.

Dit unieke merk biedt een volledig naadloze, niet-detecteerbare overgang voor dagelijks gebruik. Waarom zou je de veilige methode met pruikgreep proberen? Onze WiGrip en Lace WiGrip™ is landelijk bekend gemaakt vanwege zijn baanbrekende revolutie in de pruikenwereld! Ze zijn gepubliceerd in Essence Magazine en Stylecaster voor onze innovatieve GripLine-bandjes en pruikenkapjes. Onze revolutionaire Lace WiGrip wiggrip kan worden gebruikt onder lace wigs en lace frontals.

https://www.a-clinic.nl/product-categorie/haartoevoeging-verzorging/wigrip/

Nooit meer gedoe met lijm, tape of clips! Zeg vaarwel tegen je zorgen maken over je pruik die afglijdt! Zolang je de Lace WiGrip™-band hebt en je lace wig-units de hele dag niet bewegen. Ga vol vertrouwen naar buiten, wetende dat je haar er geweldig uitziet en je pruik vastzit!

Wil je ook een Wigrip ? Bestel hem dan hier!

https://www.a-clinic.nl/product-categorie/haartoevoeging-verzorging/wigrip/

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top