Pruiken van synthetisch of echt haar | A-clinic Haarspecialist

PRUIKEN VOOR DE BESTE HAAROPLOSSING

Ziekte en medische behandelingen kunnen leiden tot ongewenst haaruitval. Maar ook kaalheid of dunner wordend haar kan frustrerend zijn en dus reden om op zoek te gaan naar een oplossing. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het oplossen van de meest uiteenlopende haarproblemen. Passie voor het vak is een understatement. Op integere, professionele wijze adviseren we (afhankelijk van de diagnose) welk systeem het meest geschikt, bijvoorbeeld een synthetische pruik, pruik van echt haar of een haarwerk op maat.

Een pruik is een kunstmatig kapsel, dat de suggestie wekt een daadwerkelijk kapsel te zijn. Een pruik voor een gedeelte van het hoofd noemen we een toupet, haarstukje of ook wel haarwerk.

Pruiken worden gemaakt van synthetisch haar, paardenhaar of echt haar, dat vaak duurder is. Zelfs afgeknipt eigen hoofdhaar kan worden gebruikt, maar dat komt niet veel voor.


We staan voor topkwaliteit en eerlijk advies. We kijken naar de gezichtsvorm, de teint van de huid, de wenkbrauwen. Zo zoeken we samen naar het model met een natuurlijke uitstraling, een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort.

A-clinic beschikt over het grootste assortiment pruiken in de provincie Limburg, Brabant en Belgisch Limburg, en werkt uitsluitend met de beste leveranciers. Je vindt dus altijd de haaroplossing die jouw persoonlijkheid onderstreept en waarmee je je (weer) mooi en zelfverzekerd voelt.

CLICK OP FOTO

Pruiken van de hoogste kwaliteit | A-Clinic

A-clinic heeft het grootste aanbod aan pruiken in heel Limburg van diverse leveranciers waaronder…. U kunt kiezen uit onze collectie of zelf een pruik op maat laten maken. Zo beschikt u over een haarwerk dat perfect aansluit op uw look en persoonlijkheid. Of u nu kiest voor een pruik van echt haar of een synthetische pruik, kwaliteit is bij ons gegarandeerd.

Heeft u de stap gezet en wilt u een pruik kopen? Dan zijn er een aantal keuzes te maken. Wij nemen u hierin stap voor stap mee. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij persoonlijk en deskundig naast u bij het maken van deze keuze voor een pruik. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met een goed gevoel naar huis gaat.


Confectie pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Confectie

Confectie Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Echt haar Pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Echt haar

Echt haar Pruiken A-clinic
« Click voor meer info »

 

V-part pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

V-part

V-part Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Foto's Pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Foto’s

Lookbook Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

 

A-Clinic, pruiken bij haarverlies
A-clinic | De haar specialisten

Slaap je mooi!!

Slaap je mooi!!

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Deze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. In …

Slaap je mooi!! Lees verder »

Haarverlies door corona…..!

Haarverlies door corona…..!

De afgelopen weken berichten diverse nationale en internationale media over haarverlies ten gevolge van corona. Experts, waaronder drs …

Haarverlies door corona…..! Lees verder »

Zo verzorg je jou Pruik

Zo verzorg je jou Pruik

Heb jij ook een pruik en weetje niet goed hoe je deze moet verzorgen? Lees dan dit nieuws …

Zo verzorg je jou Pruik Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top