Pruiken echt haar kopen? Bekijk het aanbod van A-Clinic

Echt haar pruiken

A-Clinic

CLICK OP FOTO

ECHT HAAR

Voor de meest natuurlijke uitstraling

Een pruik van echt (natuurlijk) haar geeft het meest natuurlijke resultaat. Met een pruik, gemaakt van Aziatisch, Europees of Indiaas haar, kun je je oorspronkelijke kapsel het best benaderen qua haardikte en structuur. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, je kunt het haar in elk gewenste look verven, krullen, föhnen en stylen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je je dagelijks leven weer volledig kunt oppakken; je kunt met deze pruik sporten, zwemmen, douchen en slapen.

 

Niets is vervelender dan een pruik die niet goed past, pijn doet of jeuk veroorzaakt. Daarom is het zaak je goed te laten informeren. Naast haarstructuur, volume, slag en gewenste lengte spelen bevestigingsmethodes een rol in het draagcomfort. Bij het maken van je keuze is het belangrijk om met alle aspecten rekening te houden. Natuurlijk begeleiden we jou hierin, we geven tekst en uitleg bij de diverse mogelijkheden. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, brengen we de pruik in model, zodat het kapsel goed valt en jouw natuurlijke uitstraling accentueert. 

  • het haar oogt en voelt natuurlijk
  • het haar kan gekleurd en gestyled worden
  • de pruik kan 24/7 gedragen worden

De levensduur van een pruik van echt haar is relatief lang, maar sterk afhankelijk van de kwaliteit, het onderhoud en de gebruikersintensiteit. Door geregeld een voedende, verzorgende haarshampoo en conditioner te gebruiken, blijft de pruik beter in conditie. Pruiken van echt haar zijn voorzien van een fijn binnenwerk wat resulteert in maximaal draagcomfort (ze prikken en kriebelen minder) en een waarheidsgetrouwe uitstraling.

Maatwerk pruik van echt haar

Wilt u het meest natuurlijke resultaat? Dan kunt u kiezen voor een maatwerk pruik van echt haar (India of Europees). Met zo’n pruik kunt u uw natuurlijke kapsel het best benaderen qua haar-densiteit (dichtheid), kleur, lengte en meer. Dankzij deze waarheidsgetrouwe uitstraling kunt u zelfverzekerd over straat gaan. De pruiken van echt haar zijn voorzien van een fijn binnenwerk, zodat u geniet van maximaal draagcomfort. Wij geven u een waarheidsgetrouwe uitstraling. Velen gingen u al voor en maakten kennis met de kwaliteiten van een pruik van echt haar van A-clinic

Lange levensduur met een pruik van echt haar

Eén van de kwaliteiten van een maatwerk pruik van echt haar is dat deze lang meegaat. De pruik van echt haar is dan ook zeer geschikt als u het haarwerk veel of dagelijks gaat dragen. Het haar is echt en ziet er daarom ook uit als uw eigen haar. Daarnaast kunt u er alles mee doen wat u in uw dagelijks leven normaal ook zou doen. Pruiken van echt haar zijn heel persoonlijk en geven u uw eigen look weer terug. In de keuze voor een pruik van echt haar bent u helemaal vrij. U kunt zich echter wel laten informeren over de mogelijkheden door één van de haarwerkers van A-clinic.

Mogelijkheden pruik echt haar

Bij A-clinic bieden wij een groot aanbod van pruiken met echt haar, die naar wens voor u op maat kunnen worden gemaakt. Zo kunt u beschikken over een haarwerk dat perfect aansluit op uw hoofd en zal niemand merken dat u haarproblemen heeft. In onze haarsalon kunnen wij het haarwerk voor u op maat knippen en verven. De mogelijkheden voor pruiken met echt haar zijn werkelijk eindeloos. U kunt dus altijd exact het model, de kleur en andere eigenschappen kiezen die u wilt. Onze haarwerkers in de salon kunnen u  adviseren over wat het best bij u past, zodat u de pruik kiest die gegarandeerd voor een prachtig eindresultaat zorgt.

Maak een afspraak voor een consult. Wij adviseren  u vrijblijvend alles over echthaar pruiken, echthaar haarstukken en andere haaroplossingen.

Confectie pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Confectie

Confectie Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Echt haar Pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Echt haar

Echt haar Pruiken A-clinic
« Click voor meer info »

 

V-part pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

V-part

V-part Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Foto's Pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Foto’s

Lookbook Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

A-Clinic, pruiken bij haarverlies
A-clinic | De haar specialisten

Slaap je mooi!!

Slaap je mooi!!

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Deze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. In …

Slaap je mooi!! Lees verder »

Haarverlies door corona…..!

Haarverlies door corona…..!

De afgelopen weken berichten diverse nationale en internationale media over haarverlies ten gevolge van corona. Experts, waaronder drs …

Haarverlies door corona…..! Lees verder »

Zo verzorg je jou Pruik

Zo verzorg je jou Pruik

Heb jij ook een pruik en weetje niet goed hoe je deze moet verzorgen? Lees dan dit nieuws …

Zo verzorg je jou Pruik Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top