Tape Extensions, de nieuwe trend | A-clinic Haarspecialist

 

Tape Extensions

A-Clinic

Tape Extensions | Haarverlenging oplossingen A-clinic

Tape extensions nu ook in Limburg bij A-Clinic uit Stramproy – Gemeente Weert. Tape extensions zijn de nieuwste trend. New York, Parijs, Londen, in alle grote modesteden ter wereld gebruiken stylisten deze geweldige band uitbreidingen.

Tape Extensions

Velen onder ons zijn op zoek naar het gevoel van en weelderig haardos. Helaas is dit met het eigen haar niet voor iedereen bereikbaar. Tape extensions ontdekte ik enkele jaren geleden in Duitsland. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat met dit product veel meer mogelijk was dan enkel het opsteken van het haar. Bij het knippen van een bob bijvoorbeeld ontbreekt vaak helaas voldoende body van het eigen haar aan de voorzijde teneinde juist die uitstraling te creëren die essentieel is bij dit model. Met tape extensions is dit probleem in een oogwenk opgelost. Met 3 tot 5 tape extensions creëer ik heel makkelijk de coupe die u altijd heeft gewild.

De tape extensions vallen schitterend en er is echt geen onderscheid te ontdekken met uw eigen haar. Het enige wat mensen zullen zeggen “Wauw wat heb je gedaan, je haren zitten geweldig!” Dat is wat iedereen wil horen, toch?

Het systeem is makkelijk. De tape extensions zijn 2 a 3 cm breed en worden middels een flinterdun lijmlaagje met uw echte haren verbonden. Ze liggen volledig plat op het hoofd en niemand kan deze zien zitten. Het eigen haar valt eroverheen. Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen en zelfs naar de sauna.

Na 5 tot 6 weken, het eigen haar is dan immers gegroeid, worden de extensions eruit gehaald en kunnen deze weer opnieuw worden geplaatst. Dit verwijderen en opniuw aanbrengen kan met dit type extensions maximaal 3 keer worden herhaald.

Daarnaast is een voordeel van deze techniek dat men gemakkelijk alle kleuren kan aanbrengen die wenselijk zijn en snel kan wisselen. Dit zonder belasting van het eigen haar. Het haar hoeft niet telkens opnieuw te worden gekleurd en blijft daardoor langer gezond. Op dit moment is het kleuren van haar in pasteltinten erg in trek. Vaak is het zo dat het gewenste effect maar 2 weken in stand blijft. Dit is met tape extensions niet het geval, nu de kleur veel langer blijft gewaarborgd. Verder zijn deze extensions natuurlijk ook geschikt voor verlenging van het eigen haar.

 


Hair Extensions | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Hair Extensions

Hair Extensions A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Tape Extensions | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Tape Extensions

Tape Extensions A-clinic
« Click voor meer info »

 

Trenzen | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Trenzen

Trenzen A-Clinic
« Click voor meer info »

 

A-Clinic, voorbeelden haarwerken
A-clinic | De haar specialisten

Alopecia Totalis

Alopecia Totalis

Alopecia Totalis Alopecia Totalis, ofwel volledige haaruitval, is een aandoening …

Alopecia Totalis Lees verder »

Wat is eigenlijk FFA?

Wat is eigenlijk FFA?

FFA is de afkorting voor Frontale Fibroserende Alopecia   Wat …

Wat is eigenlijk FFA? Lees verder »

Wat is alopecia?

Wat is alopecia?

Welke soorten alopecia zijn er allemaal en wat houden ze …

Wat is alopecia? Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top