A-Clinic | Specialist op gebied van haarproblemen

Over haarspecialist A-Clinic

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij, Thijs, Angela en ons team, verwelkomen u met liefde in onze volledig vernieuwde salon in het Limburgse Stramproy (vlakbij Weert in Limburg).

Bij ons kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een hapje en drankje terwijl wij u helpen. Samen zorgen we ervoor dat u weer stralend de deur uitloopt! Tot ziens bij A-Clinic!

Angela & Thijs

De salon van A-Clinic

Ons team is zeer deskundig en gecertificeerd in al onze specialisaties.

Wij blijven regelmatig trainingen volgen zodat we de nieuwste trends en technieken aan u kunnen blijven aanbieden.

  •  Ruime plekken met luxe fauteuils
  •  Ontspannende Shiatsu massage wasbakken
  •  Keuze uit eigen muziek
  •  Lekkere koffiespecialiteiten met iets lekkers
  •  Een discrete privéruimte
  •  De nieuwste tijdschriften
  •  Ruime gratis parkeerplekken voor de deur
  •  Deskundig en gecertificeerd personeel

De service van A-Clinic

Het geven van de beste service aan u als klant is onze belangrijkste missie. Wij begrijpen heel goed dat de stap naar een haarstuk, pruik, metamorfose of andere behandeling spannend en soms ook emotioneel kan zijn.

Wij nemen alle tijd voor u, luisteren naar uw wensen en begeleiden en adviseren u in het hele proces. We doen er alles aan om u een goed gevoel te geven. Kies daarom voor A-Clinic: Alles voor meer- en mooi haar!

De nazorg van A-Clinic

Niet alleen tijdens een behandeling staan wij voor u klaar. Wij vinden het ook belangrijk dat u na de behandeling naar huis gaat met het beste advies voor onderhoud en verzorging van uw haarwerk, pruik, hairextensions of nieuwe kapsel.

En heeft u thuis toch nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tot ziens in onze salon!

"Vanwege chemotherapie ben ik spijtig genoeg een haarwerk moeten gaan dragen. Door aanbevelingen ben ik bij Hair4you terecht gekomen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben voortreffelijk geholpen door Leny en Thijs, niets is voor hen teveel. ”

Marian

"Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend. Ik sta weer onbevangen in het (buiten)leven en doe dingen die ik jaren niet gedaan heb. Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. ”

Antoinette

"Vorige week kwam ik voor de eerste keer in de salon van A-Clinic. Daar werd ik heel fijn ontvangen en werden mij allerlei verschillende mogelijkheden m.b.t. mijn alopecia areata (pleksgewijze kaalheid) verteld. Ik ben dus enorm geholpen. Het haar is niet te onderscheiden! Ik ben een heel ander mens! ”

Sandra

"Na heeeeeeel lang niet bij een kapper te zijn geweest, omdat ik me ontzettend schaamde voor mijn haaruitval, deze week toch de stap gemaakt. Wat ontzettend fijn dat er zo goed naar de klant wordt geluisterd en dat er een oplossing wordt gezocht die écht bij iemand past. ”

Pieternel Verkaaik

"Vandaag uitgebreid behandeld door Angela & Dionne. Ontzettend bedankt voor jullie professionaliteit!! Ze nemen de tijd voor je, geven je eerlijk advies en zijn supervriendelijk. Onwijs gezellig gebabbeld met Dionne, kortom super tevreden en tot de volgende keer!”

Jihane Karraz

"Een hele fijne kapper met kwaliteit en een goede service! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven je goed advies voor een mooi resultaat! Heel erg bedankt voor het mooie resultaat Wendy, ik ben er heel blij mee! Angela & Thijs ook heel erg bedankt dat wij bij jullie terecht konden. ”

Vondi Vdw

"Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het kapsel - een ware metamorfose ! ”

Monique

"Vandaag voor advies bij Thijs geweest. Erg te spreken over de vakkundigheid en communicatie van Thijs. Ben met een eerlijk advies naar huis gegaan. Echt een aanrader!”

Monique D Agnolo

A-Clinic haarspecialist Weert (Limburg)
A-clinic | De haar specialisten

Om medische of cosmetische reden een haarwerk nodig?

Om medische of cosmetische reden een haarwerk nodig?

De oplossing voor uw haarprobleem is onze specialiteit!   Graag willen wij ons met onze nieuwe naam A-clinic …

Om medische of cosmetische reden een haarwerk nodig? Lees verder »

De salon

De salon

Thijs Arits opende in 1988 Haarstudio Arits in Stramproy. In 2005 is de kapsalon uitgebreid en gemoderniseerd. Dit …

De salon Lees verder »

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Nieuw concept, nieuwe website Welkom op de nieuwe website van A-Clinic, een volledig nieuw concept! Naast de website …

Nieuwe website! Lees verder »

Missie A-Clinic

Missie A-Clinic

Missie Een goed kapsel begint bij uzelf en is afhankelijk van uw huidskleur of -tint, uw kaaklijn, en …

Missie A-Clinic Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top