Over A-Clinic | A-clinic Haarspecialist
A-Clinic | Specialist op gebied van haarproblemen

Sinds – 1988

A-Clinic – Over ons

Over A-Clinic

 

Zijn hele leven is Thijs al gefascineerd door mooi verzorgd en gezond haar, gefascineerd door wat een goede look doet voor de persoonlijke uitstraling. In 1988 opent hij Haarstudio Arits in Stramproy. Drie jaar later importeert hij als eerste kapper in Limburg hair extensions vanuit Londen. In 1993 ontwikkelt hij met veel succes een haarvolumesysteem: Hair4You, speciaal voor vrouwen en mannen met blijvend dun haar.


De bevlogen haarspecialist blijft zoeken naar nieuwe technieken en oplossingen en breidt zijn studio uit met haarwerken op maat en confectiepruiken. Steeds meer mensen met haarproblemen weten hem te vinden. Vanuit zijn grote betrokkenheid helpt hij mensen, vooral zieke kinderen, soms gratis. Het persoonlijk contact draagt enorm bij aan zijn persoonlijke ontwikkeling. “Ik weet dat ik hun ziekte niet kan genezen, maar kan wel zorgen dat ze zich weer mooi voelen en daardoor meer zelfvertrouwen hebben.”

Wanneer hij in 2010 in Angela ontmoet, vindt hij niet alleen de liefde van zijn leven maar ook in zakelijk opzicht de perfecte match. Angela is een Duitse topstyliste en make-up artist die een dosis werkervaring meeneemt. Op haar palmares staan grote shows en shoots voor onder meer Wella, Berlin Fashion Week en het televisieprogramma Popstars. Angela heeft een scherp, creatief oog en een passie voor knippen, kleuren en styling.

 

Met gebundelde krachten tillen ze de salon naar een nog hoger niveau. Kwaliteit en klant hebben daarbij altijd prioriteit. Eerlijk en correct advies, een perfecte coupe met de juiste kleurnuances, aangevuld met expertise in wenkbrauwen en make-up resulteren in een totaalbeeld wat klopt.

 

Regelmatig worden trainingen gevolgd om de nieuwste technieken en trends te kunnen aanbieden. Zo specialiseren Thijs en Angela en hun team zich in scalp/skinpigmentatie, stamcelbehandeling, permanent make-up en henna brow. Vanuit hun intrinsieke motivatie blijven ze zichzelf ontwikkelen en trainen ook de topstylisten waarmee ze werken. Alles voor meer en mooi haar!

 

“Wij stellen hoge eisen aan onze salon, werken met uitstekende kwaliteitsproducten en zijn gefocust op de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Een perfecte look creëren, met een natuurlijke uitstraling, daar wordt iedereen mooier van.” Als ervaren kleurexpert volgt Angela nog een intensieve opleiding voor kleuradvies en styling om zo voor haar klanten nog beter deze perfectie na te streven.

 

 

 

De salon van A-Clinic

Ons team is zeer deskundig en gecertificeerd in al onze specialisaties. Wij blijven regelmatig trainingen volgen zodat we de nieuwste trends en technieken aan u kunnen blijven aanbieden.
  •  Ruime plekken met luxe fauteuils
  •  Ontspannende Shiatsu massage wasbakken
  •  Keuze uit eigen muziek
  •  Lekkere koffiespecialiteiten met iets lekkers
  •  Een discrete privéruimte
  •  De nieuwste tijdschriften
  •  Ruime gratis parkeerplekken voor de deur
  •  Deskundig en gecertificeerd personeel

De service van A-Clinic

Het geven van de beste service aan u als klant is onze belangrijkste missie. Wij begrijpen heel goed dat de stap naar een haarstuk, pruik, metamorfose of andere behandeling spannend en soms ook emotioneel kan zijn. Wij nemen alle tijd voor u, luisteren naar uw wensen en begeleiden en adviseren u in het hele proces. We doen er alles aan om u een goed gevoel te geven. Kies daarom voor A-Clinic: Alles voor meer- en mooi haar!

De nazorg van A-Clinic

Niet alleen tijdens een behandeling staan wij voor u klaar. Wij vinden het ook belangrijk dat u na de behandeling naar huis gaat met het beste advies voor onderhoud en verzorging van uw haarwerk, pruik, hairextensions of nieuwe kapsel. En heeft u thuis toch nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tot ziens in onze salon!

"Vanwege chemotherapie ben ik spijtig genoeg een haarwerk moeten gaan dragen. Door aanbevelingen ben ik bij A-clinic (Hair4you )terecht gekomen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben voortreffelijk geholpen door Lenie en Thijs, niets is voor hen teveel. ”

Marian

"Ik heb het Hair4You system van A-climic nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend. Ik sta weer onbevangen in het (buiten)leven en doe dingen die ik jaren niet gedaan heb. Het is even door de zure appel heen buijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. ”

Antoinette

"Vorige week kwam ik voor de eerste keer in de salon van A-Clinic. Daar werd ik heel fijn ontvangen en werden mij allerlei verschillende mogelijkheden m.b.t. mijn alopecia areata (pleksgewijze kaalheid) verteld. Ik ben dus enorm geholpen. Het haar is niet te onderscheiden! Ik ben een heel ander mens! ”

Sandra

"Na heeeeeeel lang niet bij een kapper te zijn geweest, omdat ik me ontzettend schaamde voor mijn haaruitval, deze week toch de stap gemaakt. Wat ontzettend fijn dat er zo goed naar de klant wordt geluisterd en dat er een oplossing wordt gezocht die écht bij iemand past. ”

Pieternel Verkaaik

"Vandaag uitgebreid behandeld door Angela. Ontzettend bedankt voor jullie professionaliteit!! Ze nemen de tijd voor je, geven je eerlijk advies en zijn supervriendelijk. Kortom super tevreden en tot de volgende keer!”

Jihane Karraz

"Een hele fijne kapper met kwaliteit en een goede service! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven je goed advies voor een mooi resultaat! Heel erg bedankt voor het mooie resultaat, ik ben er heel blij mee! ”

Vondi Vdw

"Vanaf de eerste minuut tot het verlaten van de zaak voelde ik me oprecht klant. Angela en haar team zorgen voor een echte belevenis : van de kleuranalyse tot de keuze van het kapsel - een ware metamorfose ! ”

Monique

"Vandaag voor advies bij Thijs geweest. Erg te spreken over de vakkundigheid en communicatie van Thijs. Ben met een eerlijk advies naar huis gegaan. Echt een aanrader!”

Monique D Agnolo

A-Clinic haarspecialist Weert (Limburg)
A-clinic | De haar specialisten

Tape extensions laten zetten?

Tape extensions laten zetten?

Tape extensions laten zetten bij  A-clinic in Stramproy? Rechtstreeks uit …

Tape extensions laten zetten? Lees verder »

New brand!!  MEDICEUTICALS !!

New brand!! MEDICEUTICALS !!

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid   De start …

New brand!! MEDICEUTICALS !! Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top