Dit is dé nummer 1 stoomstijltang van het moment! | A-clinic Haarspecialist
Dit is dé nummer 1 stoomstijltang van het moment!

Dit is dé nummer 1 stoomstijltang van het moment!

 

NEW!!! steampod 3.0 ook zeer geschikt voor haarwerken!!!!

Omdat deze stijltang stoom gebruikt bij het stylen van het haar.

Het is daardoor 78% minder schadelijk dan een normale stijltang! 

Na succes van de eerste edities is de nieuwste Steampod 3.0 ontwikkeld. Gebruikt door veel bekende stylisten zoals Leco van Zadelhoff en andere beautyliefhebbers. In deze blog zetten wij alle voordelen en mogelijkheden van de stoomstijltang voor jou op een rijtje!

 

Wat is de L’Oreal Steampod 3.0?

De Steampod is een stijltang die jij kunt gebruiken voor het maken van steil, slag of krullen in je haar. De tang bevat een reservoir die gevuld moet worden met gedemineraliseerd water. Als je het vult met gewoon water onstaat er kalk in het reservoir. Door het gebruik van water onstaat er stoom als je de stijltang gebruikt.

De belangrijkste eigenschappen:Alles wat je moet weten over de L’Oréal Steampod 3.0!
 • De stoom stijltang heeft een dun kammetje aan de zijkant. De stijltang glijdt hierdoor makkelijk door het haar en wordt direct ontwart. Het kammetje is gemakkelijk te verwijderen.
 • De stoom zorgt ervoor dat de haarscubben worden geopend. Hierdoor dringen de verzorgingsproducten van de Steampod lijn tot diep in de haarvezels door.
 • Door de keramische platen, word je haar steil, zacht en glanzend. De platen zijn sterk en krijgen zelfs dik en/of weerbarstig haar steil.
 • De steampod is niet schadelijk voor het haar.
 • Door de steampod wordt het haar tot 50% gladder en soepeler.
 • Creëer gemakkelijk steil, slag of krullen.
 • Geschikt voor alle haartypes zelf voor beschadigd haar!
ONTDEK DE KRACHT VAN STOOM.

Transformeer je haar onmiddellijk met onze gepatenteerde stoomtechnologie: 2x soepeler en sneller *, 78 % minder schade** tijdens het stijlen van je haar. Optimaal respect voor de haarvezel na gebruik. Langdurende haarstijlen, natuurlijke flow en zachter haar, wat je haartype ook is. Kleurbescherming en fluweelachtig effect.

 • 2X ZACHTER*
 • 2X SNELLER*
 • (-) 78% SCHADE**
Gemakkelijk creëren van waves
De bronafbeelding bekijken

Het stylen van waves met een Steampod is nog nooit zo gemakkelijk geweest, door het nieuwe ronddraaiende snoer. Verdeel je haar altijd in secties en kam het goed door. Voor natuulijke waves, plaats een dunne sectie haar in de het midden van de platen en draai het om de stijltang heen. Roteer dan de tool (pijlen op de stijlang wijzen naar de punten van het haar) terwijl het langzaam naar beneden glijdt. Laat de waves afkoelen voor enkele minuten voor ze te shaken of te borstelen voor een zeer natuurlijk resultaat.

Snelle touch ups

Weinig tijd? Geen probleem! Het kost maar een paar minuten om een salonwaardige look te krijgen met Steampod 3.0. Voor een snel effect met extra volume , richt je op de haarlijn en de kruin. Verdeel het haar in secties. Pak individuele lokken en beweeg de Steampod weg van het hoofd in een hoek van tenminste 90 graden om de haarvezels omhoog te stuwen. Verander de richtingen om een blow-dry effect te verkrijgen.De bronafbeelding bekijken

Wat is het verschil tussen de Steampod en een ‘gewone’ stijltang?

Het grote verschil is dat de Steampod je haar niet beschadigd en daarnaast ook verzorgt doordat verzorgingsproducten door de stoom diep in de haarvezels doordringen.

Gebruiksaanwijzing Steampod 3.0
 1. Stel de tempratuur. Je kunt kiezen uit vijf verschillende standen. Vanaf 140 °C tot 210 °C. Het beste is om een tempratuur onder de 180 °C zodat je haar niet beschadigd wordt door de hitte.
 2. Bescherm je haar met een serum voor gebruik. L’Oréal heeft hier speciale producten voor ontwikkeld. Namelijk L’Oréal Steampod Smoothing Milk voor dun haar, L’Oréal, Steampod Smoothing Cream voor normaal tot dik haar en L’Oréal Steampod Serum voor extra verzorging van gevoelig en beschadigd haar.
 3. Je kunt je haar stylen!

De bronafbeelding bekijken

Bestell via:

https://www.a-clinic.nl/product/steampod-3-0-incl-2-producten/

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top