Trenzen

Home » Haarverlenging » Trenzen

Haar Trenzen

A-Clinic

Haar Trenzen | Haarverlenging oplossingen A-clinic

Thijs Arits en de andere specialisten van A-Clinic kunnen haartrenzen op verschillende manieren aan uw haar bevestigen. Haartrenzen zijn geschikt voor mensen met dun haar, waarvan het haar op natuurlijke wijze niet wil groeien.

De bevestigingsmethode is afhankelijk van uw haar. Iedereen heeft namelijk een andere haardichtheid, haarkleur en haarkwaliteit. Wij hebben daarom altijd eerst contact met u, zodat wij uw haar kunnen bekijken en u een advies op maat kunnen geven. Van deze service kunt u op aan!

Haartrenzen voor een dikkere, vollere bos haar

Haartrenzen zorgen voor een dikkere, vollere en eventueel langere bos haar. De haarstukken van Hair4You zijn gemaakt van Europees haar van een hoge kwaliteit, en u kunt ze tot acht weken dragen zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Over hoe u uw haartrenzen kunt verzorgen, zodat deze langer meegaan en er blijvend mooi uitzien, krijgt u bij ons in de salon advies.

Haartrenzen, voor de lange termijn een voordelige haaroplossing! Voor een erg natuurlijke en neutrale look, simuleren wij uw eigen haarkleur.

Heeft u thuis nog vragen of wilt u voor uw bezoek meer informatie hierover? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. In onze salon hebben we onder meer goede verzorgingsproducten, waarmee u uw trenzen optimale verzorging geeft.

Haartrenzen als haarverlenging

Op het gebied van haarverlenging zijn trenzen de nieuwste trend. Trenzen hebben namelijk vele voordelen. Zo kunnen ze op verschillende manieren worden bevestigd, waardoor u de manier kunt kiezen die u het prettigst of makkelijkst vindt. De kwaliteit van onze trenzen is erg hoog. Hierdoor kunnen dezelfde trenzen opnieuw worden gebruikt en in uw haar worden bevestigd.

Voor de lange termijn dus een voordelige haaroplossing! Voor een erg natuurlijke en neutrale look, simuleren wij uw eigen haarkleur. Waar extensions uw haar kunnen beschadigen, is dit bij haartrenzen niet het geval. Als de haartrens is meegegroeid met uw eigen haar dan kan de trens in onze salon eenvoudig weer worden aangetrokken, zodat u nog langer van uw trenzen kunt genieten!


A-Clinic, voorbeelden haarwerken
A-clinic | De haar specialisten

Hair4You<sup>®</sup> haarwerken

Hair4You® haarwerken

De oplossing voor uw haarprobleem Hair4You Hair4You biedt uiteenlopende mooie maat haarwerk oplossingen. Zoals pruiken en haarwerken ( …

Hair4You® haarwerken Lees verder »

Haar Extensions A-Clinic

Haar Extensions A-Clinic

Maat haarwerk oplossingen A-clinic Haar Extensions Wilt u genieten van voller haar of langer haar? Kies dan voor …

Haar Extensions A-Clinic Lees verder »

Haartrenzen A-Clinic

Haartrenzen A-Clinic

De oplossing voor uw haarprobleem Haar Trenzen A-clinic Thijs Arits en de andere specialisten van A-Clinic kunnen haartrenzen …

Haartrenzen A-Clinic Lees verder »

A-Clinic Tape Extensions

A-Clinic Tape Extensions

De oplossing voor uw haarprobleem Tape Extensions A-clinic Tape extensions nu ook in Limburg bij A-clinic Stramproy – …

A-Clinic Tape Extensions Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top