Haarverlenging met Trenzen | A-clinic Haarspecialist

Hairextensions laten zetten in Limburg:A-Clinic!

Haar extensions op maat

Wil je graag een vollere bos haar of wil je dat jouw haar langer lijkt? Dit is mogelijk met haarextensions. Tegenwoordig vertonen haarextensions een sterke groei aan populariteit. Haar extensions zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, lengtes en kleuren. De haarstukken kunnen stijl, golvend of krullend zijn. Ze worden gemaakt van echt haar, dat wordt geïmporteerd uit andere landen, maar er bestaan ook haarstukjes die van synthetisch haar worden gemaakt. Wilt u haarextensies die u langere tijd kunt dragen, kies dan voor echt haar. Voor welke extensions kiest u?

Het gebruik van hairextensions is een simpele en doeltreffende manier om uw haardos te verlengen of om het meer volume te geven. Wilt u hairextensions laten zetten in Limburg en bent u op zoek naar een ware professional op dit gebied? Zoek niet verder, want bij A-clinic kunt u prachtige extensions laten zetten tegen zeer scherpe prijzen. Onze gediplomeerde haarspecialisten hebben jarenlange ervaring in het zetten van hairextensions, dus voor een mooie haardos bent je bij  ons aan het juiste adres A-clinic .

Extensions laten zetten door haarspecialisten

Het zetten van hairextensions vergt veel kennis. Er zijn verschillende methodes om extensions te laten zetten. Onze haarspecialisten weten hier veel van af en zij kunnen u dus adviseren over welke methode voor uw haar het beste is. Ook wordt er gekeken naar de dikte, structuur en de kleur van jehaar, zodat u extensions kunt laten zetten die een zeer natuurlijk resultaat geven. U heeft de keuze tussen echt haar en synthetisch haar. Wilt u de haar extensions voor een langere tijd dragen, dan raden wij u aan om voor extensions van echt haar te kiezen. Dit haar kunt u namelijk op dezelfde manier behandelen als uw eigen haar. Zo kunt u ze bijvoorbeeld krullen, stijlen en wassen zoals u dit ook met uw eigen haar zou doen. Zodoende kunt u de Hairdreamsextensions dus gemakkelijk in model brengen en hierdoor zal het zeer natuurlijk uitzien.

 

Meest bekende haar extensions

De meest bekende methode is de keratine-bondjes of wax-extensions. De extensions met keratine worden aan het eigen haar bevestigd en smelten als het ware samen met uw eigen haar. Het voordeel van deze methode is dat de extensies lang blijven zitten (variërend van vier tot zes maanden). Een ander voordeel is dat deze soort hair extensions erg gemakkelijk in onderhoud zijn. Het nadeel is dat het verwijderen van de haarlokken het haar kan beschadigen. Er wordt namelijk een verwijderingsvloeistof gebruikt om de haarextensies eruit te halen.

Kies de methode die bij jouw haarstructuur past

Naast de keratine-extensies zijn er ook nog andere haar extensions die veel gebruikt worden. Microringextensions zijn bijvoorbeeld haarlokken waarmee het haar vastgemaakt wordt met een ringetje.  Het voordeel is dat je dezelfde haarlokken en het ringetje weer kunt hergebruiken. Een andere methode is het vlechten van een weave. Deze mat wordt stapsgewijs aangebracht in het eigen haar. Met haar extensions van A-clinic  profiteert u van alle voordelen van hoogwaardige haarverlenging.

Haar extensions van Hairdreams

Op het gebied van haarextensions  zijn hairdreamsextensions voor ons de besten, hebben namelijk vele voordelen. Zo kunnen ze op verschillende manieren worden bevestigd, waardoor u de manier kunt kiezen die u het prettigst of makkelijkst vindt. De kwaliteit van onze haar extensions is erg hoog. Afhankelijk van kwaliteit  kunnen dezelfde hairextensions opnieuw worden hergebruikt.

Voor de lange termijn dus een voordelige haar oplossing! Voor een erg natuurlijke en neutrale look, simuleren wij uw eigen haarkleur. Waar extensions uw haar kunnen beschadigen, is dit bij hairdreams haarextensions is dit niet het geval.

Hairextensions laten zetten bij een haarspecialist

Wilt u hairextensions laten zetten in Limburg? Dat is mogelijk bij onze haarstudio. Onze vakkundige specialisten zijn u graag van dienst en voorzien u van een weelderige haardos door middel van hoge kwaliteit extensions of flip in extensions, wefts. Bekijkt u de mogelijkheden op de website of neem contact op met  A-clinic.

Wij adviseren u graag of kom dus gerust eens lang in ons salon voor advies op maat.

 


Hair Extensions | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Hair Extensions

Hair Extensions A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Tape Extensions | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Tape Extensions

Tape Extensions A-clinic
« Click voor meer info »

 

Trenzen | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Trenzen

Trenzen A-Clinic
« Click voor meer info »

 

A-Clinic, voorbeelden haarwerken
A-clinic | De haar specialisten

Alopecia Totalis

Alopecia Totalis

Alopecia Totalis Alopecia Totalis, ofwel volledige haaruitval, is een aandoening …

Alopecia Totalis Lees verder »

Wat is eigenlijk FFA?

Wat is eigenlijk FFA?

FFA is de afkorting voor Frontale Fibroserende Alopecia   Wat …

Wat is eigenlijk FFA? Lees verder »

Wat is alopecia?

Wat is alopecia?

Welke soorten alopecia zijn er allemaal en wat houden ze …

Wat is alopecia? Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top