Keratine- en herstelbehandelingen | A-clinic Haarspecialist

Alles voor natuurlijke schoonheid! Revolutionaire keratine behandelingen bij A-clinic

 

In de salon kun je niet alleen terecht voor de beste haarverzorging. We staan voor topkwaliteit en professionaliteit waarmee jouw natuurlijke schoonheid wordt onderstreept. Daarom bieden we uitsluitend gepersonaliseerde keratine behandelingen aan van Jean Paul Mynè. Deze Italiaanse producent heeft een revolutionaire productlijn ontwikkeld die nagenoeg 100% natuurlijk is. Uitvoerig onderzoek door wetenschappers, marktonderzoek en feedback van gerenommeerde haarstylisten hebben geresulteerd in een behandeling die vernieuwend; zowel qua prestatie als samenstelling.

 

VOOR ALLE HAARTYPES EN WENSEN

Jean Paul Mynè is dan ook opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen. Vanuit het standpunt dat je met pure, hoogwaardige ingrediënten excellente resultaten kunt boeken, zijn alle producten vrij van gevaarlijke stoffen. Omdat elk haar anders is van structuur, lengte en dikte zijn de diverse behandelingen afgestemd op de verschillende haartypes en wensen. De Keratin Plus technologie wordt gecombineerd met oxilock plasmadat het afbreken van het haar met 98% terugdringt – voor een ongekend resultaat op een natuurlijke basis. De producten zijn volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor het haar of de gezondheid. Integendeel, haar dat is beschadigd door agressieve of chemische behandelingen wordt weer rustig, glanzend en vitaal. De productlijn bestaat uit: Keratin Gold, Adamantium, Infinity en Infinity ICE. VIER KERATINE BEHANDELINGEN Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen (verkregen uit zure appels) kan met Keratin Gold krullend haar verzacht of glad worden zonder dat het beschadigt. Vervolgens kan de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt worden. Een professionele behandeling die pluizend- of kroeshaar gezond en krachtig maakt, glanzend en zacht. Het resultaat blijft minimaal 3 maanden. Voor een langdurig effect dient de behandeling iedere 3 maanden te worden herhaald.

 

Adamantium geeft het haar een gezonde, rustigere structuur en reduceert het volume. Afhankelijk van de inwerktijd en de warmte van de stijltang kan zowel een natuurlijk glad effect worden bereikt als een getemperd resultaat met krulbehoud zonder pluis. Bij herhaalde treatment bouwt de keratine zich op en blijft het resultaat steeds langer zichtbaar. De eerste behandeling geeft een gegarandeerd effect van 2 tot 4 maanden.

Infinity is geschikt voor alle haartypen en ook voor gekleurd haar. De innovatieve formule met Oxilamine® technologie herstelt de haarstructuur van binnenuit en maakt het haar zacht, stijl en glanzend. Bijzondere, natuurlijke moleculen hechten zich aan het haar zodra ze in aanraking komen met de natuurlijk keratine aminozuren en geven een verbluffend resultaat. De spray is gemakkelijk in gebruik en kan ook worden toegepast op specifieke delen van het haar. Met de stijltang wordt de keratine voorzichtig in het haar geperst met een houdbaarheid van minimaal 5 maanden.

De nieuwe Infinity Ice keratine behandeling is speciaal ontwikkeld om blond of wit haar te verzorgen en te beschermen, onder andere tegen vergeling. Absoluut het eerste product in het panorama van ontkrulbehandelingen dat daarmee rekening houdt. De spray garandeert prestaties en bescherming zonder de conditie van het haar aan te tasten. Ook in deze behandeling zorgt de Oxilamine® technologie dat het haar van binnenuit herstelt. NATUURLIJK, DUURZAAM RESULTAAT Met Keratine  INFINITY veroorzaakt Jean Paul Myné een revolutionaire verschuiving in de wereld van straightening en ontkrullen. De producten – op een natuurlijke basis – zijn snel en eenvoudig aan te brengen en geven duurzaam resultaat. Een ongekende look met glad, gezond en glanzend haar!

Voordat een behandeling gestart kan worden, is het belangrijk het haar te reinigen van vrije radicalen en de diepe vezellagen te herstellen. Dit is de eerste stap tegen het structurele verouderingsproces. Daarvoor adviseren wij de volgende producten:

1. Treasures Keratin Plus Shampoo

Een shampoo voor een diepe en milde reiniging voorafgaand aan iedere behandeling. Natuurlijke ingrediënten uit kokosolie en olijfolie, verrijkt met voedende bestanddelen, herstellen de vochtbalans van het haar.

2. Treasures Longevity Butter

Een boterachtige substantie die de vochtbalans van het haar herstelt en intensief voedt. Natuurlijke aminozuren in combinatie met aloë vera, proteïnen en vochtherstellers dragen bij aan gezonder, zachter, gerevitaliseerd haar. Optimaal om het haar te sluiten (zeker na een infinity keratine behandeling of als een diep voedend masker voor een salonbehandeling.

Een keratine behandeling duurt ongeveer 5 tot 6,5 uur (afhankelijk van de haarlengte en – dikte).

De prijs is vanaf € xx,xx, inclusief lunch

KERATINE TREATMENT ADVIES

Om het effect van de behandeling intact te houden is het raadzaam om de bijhorende verzorgingsproducten te gebruiken. Anders vervalt ook de garantie volledig. Ter introductie van deze nieuwe behandelingen bij A-clinic ontvang je 10% korting op alle toegevoegde behandelingen (m.u.v. Hair4You, pruiken, Extensions, Producten).

 

De kroon op ons werk is dat jij stralend en vol zelfvertrouwen de deur uitloopt. We ontvangen je graag in de salon voor een persoonlijk adviesgesprek, want de oplossing komt niet vanzelf.

Wil je weten welke keratine behandeling van Jean Paul Mynè het meest geschikt is voor jou, neem dan contact op via telefoonnummer+31 6 8377 3904 of mail naar info@a-clinic.nl.

 

Voor en na fotos :

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top