Pruiken en haarwerken op maat | A-clinic Haarspecialist

Haarwerken

A-clinic

CLICK OP FOTO

Haarwerk oplossingen A-clinic

Haarwerken op maat

Natuurlijk charisma, eenvoudige bediening en aangenaam draagcomfort verleiden steeds meer vrouwen en mannen om hun uiterlijk naar wens te veranderen en hun droomkapsels te vervullen.

Met onze hoogwaardige haarstukken tover je in een oogwenk volledig onzichtbaar meer volume en meer volheid in je eigen haar!

Of het nu krullerig, glad of getrapt is, volledig opgestoken haar, lange paardenstaart, wild krullend haar of mooi lang haar per halve pruik – met haarstukken kent uw creativiteit geen grenzen!

Haarverlenging en haarverdikking

Bij A-Clinic kunt u terecht voor haarverlenging en haarverdikking. Wij hebben de gemakkelijke oplossing voor fantastisch lang en dik haar.

Welke vrouw wil nu geen onweerstaanbaar lange haren met een verbluffend volume?

We hebben al 20 jaar ervaring in deze branche en wij zijn gespecialiseerd in het zetten van haarverlenging & haarverdikking oplossingen in de vorm van haar extensions en trenzen.

Hair4You® voor natuurlijke look

Heeft u dun haar of kale plekken door haarverlies? En bent u dagelijks bezig met het camoufleren ervan en hoe u overkomt op mensen?

Ongewenst haaruitval kan behoorlijk ingrijpend zijn voor uw welzijn en zelfvertrouwen. Gelukkig snappen wij dit maar al te goed.

Thijs Arits verloor al op jonge leeftijd zijn haar en snapt als geen ander welke impact dit kan hebben. Het werd dan ook zijn missie om mensen met haarproblemen te helpen.

A-Clinic, voorbeelden haarwerken
A-clinic | De haar specialisten

Follea ervaringsbericht

Follea ervaringsbericht

Haaroplossingen van Follea De haarwerken en haarstukken van FOLLEA zijn gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat …

Follea ervaringsbericht Lees verder »

Follea Pruiken, het toppunt van mooi haar!

Follea Pruiken, het toppunt van mooi haar!

PREMIUM DANIEL ALAIN FOLLEA-HAARWERKEN Het toppunt van mooi haar   Daniel Alain is wereldberoemd geworden met zijn legendarische …

Follea Pruiken, het toppunt van mooi haar! Lees verder »

Wat zijn de voordelen van een WigGrip?

Wat zijn de voordelen van een WigGrip?

Wat zijn de voordelen van een WigGrip?   De voordelen van de Wig Grip Band Veilige methode voor …

Wat zijn de voordelen van een WigGrip? Lees verder »

WiGrip en WigCap

WiGrip en WigCap

WiGrip en WigCap   Het antislipband speciaal voor haarwerken Milano Collection is de oplossing voor het comfortabel zitten …

WiGrip en WigCap Lees verder »

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top