Pruiken en haarwerken op maat | A-clinic Haarspecialist

Haarwerken

A-clinic

Haarwerk oplossingen A-clinic

Haarwerken op maat

Natuurlijk charisma, eenvoudige bediening en aangenaam draagcomfort verleiden steeds meer vrouwen en mannen om hun uiterlijk naar wens te veranderen en hun droomkapsels te vervullen.

Met onze hoogwaardige haarstukken tover je in een oogwenk volledig onzichtbaar meer volume en meer volheid in je eigen haar!

Of het nu krullerig, glad of getrapt is, volledig opgestoken haar, lange paardenstaart, wild krullend haar of mooi lang haar per halve pruik – met haarstukken kent uw creativiteit geen grenzen!

Maak direct een afspraak via het contactformulier.

  Haarproblemen?

  Welkom bij A-clinic – uw betrouwbare partner bij haarproblemen.

  Heeft u last van dun haar of kale plekken? Bij ons vindt u de ideale oplossing. Onze op maat gemaakte, bijna onzichtbare haarstukken zijn perfect afgestemd op uw individuele behoeften en bieden een natuurlijke, zelfverzekerde uitstraling.

  Wij begrijpen uw zorgen en zijn hier om u te helpen uw haar in volle glorie te ervaren. Ontdek bij A-clinic in Weert de vrijheid van mooi, vol haar.

  A-Clinic - Maat Haarwerken
  A-Clinic - Maat Haarwerken

  Mannen

  Maakt u zich zorgen over toenemend haarverlies en een terugwijkende haarlijn?

  Alopecia androgenetica, de meest voorkomende vorm van haarverlies bij mannen, kan uw zelfvertrouwen aantasten, maar bij A-clinic u haarwerkspecialist in Stramproy hebben we de oplossing. Wij zijn experts in het helpen van mannen met haarverlies. Onze gespecialiseerde, ultradunne en natuurlijk ogende haarstukken bieden een duurzame, bijna onzichtbare oplossing. Ze zijn zo ontworpen dat ze stevig zitten, zodat u zonder zorgen kunt sporten, douchen en naar de sauna kunt gaan, zonder u zorgen te maken over uw uiterlijk.

  Ontdek hoe onze haarstukken u kunnen helpen om u weer zelfverzekerd en aantrekkelijk te voelen. Bij ons vindt u niet alleen een oplossing voor haarverlies, maar ook een nieuwe levenskwaliteit.

  Werkwijze

  Bij A-clinic hechten we veel waarde aan persoonlijke en discrete zorg. Privacy en individuele aandacht zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben we aparte ruimtes waar we uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken met comfortabele Shiatsu- wasstoelen.

  Ons doel is om u een omgeving te bieden waar u zich comfortabel en begrepen voelt.

  A-Clinic - Maat Haarwerken
  A-Clinic - Maat Haarwerken

  Persoonlijke aandacht

  Tijdens een uitgebreid adviesgesprek nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en bieden we eerlijke, op maat gemaakte oplossingen voor onzichtbare haarstukken.

  Daarbij houden we rekening met uw kleurtype, gezichtsvorm en de specifieke wensen van de klant.

  Verzorging van jouw haarwerk

  Wij zorgen niet alleen voor de perfecte aanpassing van uw haarwerk, maar bieden ook ondersteuning bij de verzorging en het onderhoud ervan. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het vermaken van hoogwaardige haarwerken.

  Regelmatige verzorging van uw haarwerk zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Nadat u een haarwerk heeft gekozen, blijven wij u ondersteunen. In samenwerking met een haarwerkstyliste leert u hoe u het haarwerk op en af zet en zowel het haarwerk als uw eigen haar verzorgt. Indien gewenst verzorgen wij het wassen, behandelen en stylen van uw haarwerk.

  U kunt in alle rust wachten tot het klaar is. Als u twee haarwerken heeft, kunt u deze na de behandeling ophalen.

  A-Clinic - Maat Haarwerken

  Haarproblemen? Neem contact met ons op


   Haarverlenging en haarverdikking

   Bij A-Clinic kunt u terecht voor haarverlenging en haarverdikking. Wij hebben de gemakkelijke oplossing voor fantastisch lang en dik haar.

   Welke vrouw wil nu geen onweerstaanbaar lange haren met een verbluffend volume?

   We hebben al 30 jaar ervaring in deze branche en wij zijn gespecialiseerd in het zetten van haarverlenging & haarverdikking oplossingen in de vorm van haar extensions en wefts of tape- extension.

   Hair4You® voor natuurlijke look

   Heeft u dun haar of kale plekken door haarverlies? En bent u dagelijks bezig met het camoufleren ervan en hoe u overkomt op mensen?

   Ongewenst haaruitval kan behoorlijk ingrijpend zijn voor uw welzijn en zelfvertrouwen. Gelukkig snappen wij dit maar al te goed.

   Thijs Arits verloor al op jonge leeftijd zijn haar en snapt als geen ander welke impact dit kan hebben. Het werd dan ook zijn missie om mensen met haarproblemen te helpen.

   A-Clinic, voorbeelden haarwerken
   A-clinic | De haar specialisten

   Alopecia Totalis

   Alopecia Totalis

   Alopecia Totalis Alopecia Totalis, ofwel volledige haaruitval, is een aandoening …

   Alopecia Totalis Lees verder »

   Wat is eigenlijk FFA?

   Wat is eigenlijk FFA?

   FFA is de afkorting voor Frontale Fibroserende Alopecia   Wat …

   Wat is eigenlijk FFA? Lees verder »

   Wat is alopecia?

   Wat is alopecia?

   Welke soorten alopecia zijn er allemaal en wat houden ze …

   Wat is alopecia? Lees verder »

   Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

   Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

   Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

   Contactinformatie

   Emmasingel 56, 6001 BD Weert

   Ontwerpburo:Blok56.nl
   Email:info@blok56.nl
   Telefoon:+31 (0) 495 623 646
   Scroll naar top