Haarwerken en haarstukken gemaakt van exclusieve Europese haar | A-clinic Haarspecialist
Haarwerken en haarstukken gemaakt van exclusieve Europese haar

Haaroplossingen van Follea

De haarwerken en haarstukken van FOLLEA zijn gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat er in de wereld te verkrijgen is. De premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA zijn ontwikkeld voor degene die geen compromis wil en alleen het beste van het beste wil. 

Chantal , zelf al jaren FOLLEA haarwerk draagster, verteld: “Sinds ik  een haarwerk (FOLLEA GRIPPER LITE) van FOLLEA ben gaan dragen is mijn hele leven veranderd. Zelf had ik altijd heel slap en futloos haar. Toen werd ik helaas ziek en kreeg ik chemo therapie. Toen ik eenmaal kreeg te horen dat mijn haar helaas ging uitvallen en ik besefte dat ik voor een pruik moest gaan kijken.. Wist ik een ding zeker en dat was ik wil het mooiste en beste haarstuk wat er te krijgen is .   Ik ontdekte de haarwerken van FOLLEA. Deze staan er om bekent dat ze kwalitatief zeer goed zijn. Omdat ik een erg gevoelige hoofdhuid heb door de chemo kuren zit dit enorm fijn. Hij heeft een waanzinnig dunne cap waardoor het niet broeit op mijn hoofdhuid.

Het haar voelt eigenlijk zo natuurlijk aan dat ik niet het idee heb dat ik een pruik op heb. Dit heeft mij zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik dit gedeelte los kon laten. Ook ben ik zeer goed begeleid door A-clinic. Ze hebben echt de tijd genomen voor mij. Als er wat is kan ik altijd bellen en kan ik altijd terecht. We hebben samen het haar gewassen en gestyld.. zodat ik ook een idee heb hoe ik het zelf kan bij stylen in de tussentijd wanneer dit nodig is.

Ondanks het tegenstrijdige gevoel dat je je eigen haar moet afgeven heeft deze ervaring er voor mij toch aan bij gedragen dat ik een goed en vertrouwd gevoel heb gehad in deze moeilijke tijd.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top