Ben jij ook verliefd op smoky hair.. | A-clinic Haarspecialist
Modellenshot Majirel

 

Wat is smoky hair?Model cool and ash

…is het contrast tussen een donkere aanzet en een vloeiende overgang naar lichtere lengten & punten. Van make-up tot haarkleuring, de smoky-techniek bestaat uit het creëren van een naadloze overloop van 3 harmonieuze koele kleuren van aanzet tot de punten. Een subtiele en geneutraliseerde look, die alleen een professional kan maken.

Haarkleur trends zijn steeds veranderende en hoewel we zijn geobsedeerd door paddestoel bruin, half-en-half haarkleur, en neon tinten dit jaar, we zijn altijd op zoek naar de volgende beste ding. Gelukkig hebben we ons team van professionele coloristen te danken voor het houden van ons in de lus op de grootste aankomende trends.

Wat is een smoky haarkleur precies? Of je nu donkerbruin haar of as blonde strengen, blijven scrollen voor alles wat je moet weten, met inbegrip van hoe de zorg voor een smoky haarkleur.

 

Wat is een smoky haarkleur?Model cool and rosy

Hoewel levendige haarkleuren trendy en prachtig zijn om naar te kijken, is een levendige tint zeker niet voor iedereen. Dat is waar smoky haarkleur komt in-het is een afgezwakt-down te nemen op de levendige haartrend. Een smoky look is perfect voor iedereen die op zoek is naar een statement te maken met hun haarkleur, maar is niet volledig klaar om zich te committeren aan een full-on fantasie schaduw.

“Een smoky kleur is niet in zijn volledige verzadiging als een levendige … Er zijn zeker de gedempte tonen, maar er is nog steeds een levendigheid aan hen,” Benson legt uit.

Om een smoky effect te bereiken, Angela, uw colorist, zal verschillende kleuren te gebruiken, afhankelijk van wat je wilt dat uw uiteindelijke look te zijn.

“Een rokerige kleur wordt meestal gemengd met grijstinten of een verzadigd blauw, maar naar beneden gebracht, zodat het een smoky vibe heeft,” zegt Angela.

 

Hoe moet je vragen om smoky haarkleur?Model cool and cool beige

Zoals het oude gezegde gaat: Een foto is meer waard dan duizend woorden. Voordat u naar ons komt, raden we u aan een paar foto’s te verzamelen om ervoor te zorgen dat uw stylist de exacte look weet die u probeert te bereiken. Als je twijfelt over de vraag of een smoky haarkleur is geschikt voor u, Zullen wij u helpen met beslissen

 

 

Hoe moet je de zorg voor een smoky haarkleur?Model cool and plum

Terwijl smoky haarkleuren absoluut prachtig zijn, zijn fantasietinten niet het gemakkelijkst te onderhouden. Het is essentieel om producten van professionele kwaliteit in te slaan om uw smoky tint er tussen salonafspraken geweldig uit te laten zien. We raden u aan uw gewone shampoo en conditioner in te wisselen met een systeem dat is samengesteld voor haarkleuren met een hoog onderhoud, zoals kerastase, fudge of balmain.

https://www.a-clinic.nl/product-categorie/care-en-styling/

Geïnspireerd om een smoky haarkleur voor jezelf te proberen? Maak een afspraak bij ons in de salon!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top