ONGEWENSTE TATOEAGES VERWIJDEREN | A-clinic Haarspecialist
ONGEWENSTE TATOEAGES VERWIJDEREN

ONGEWENSTE TATOEAGES OF PERMANENTE MAKE-UP  VERWIJDEREN NIEUW BIJ A-CLINIC      

 

Heb je spijt van je tatoeage of ben je echt niet tevreden over je permanente make-up (PMU)? Wij kunnen de tattoo/PMU verwijderen met onze nieuwste lasertechniek op het gebied van tatoeage/PMU verwijdering.
 

Hoe werkt de lasertherapie concreet?

We bestralen de opperhuid op de plaats van de tattoo met een laser, om zo de inkt in de diepere huidlaag te vernietigen. De inktkorrels worden letterlijk in stukken geschoten en door de ‘opruimcellen’ in de huid afgevoerd naar onze lymfeklieren. Op die manier verdwijnt de inkt uit ons lichaam.

Een lasertoestel is ingesteld op een bepaalde golflengte. Om een bepaalde kleur inkt te laten verdwijnen, moet de laser op een zekere golflengte staan. Meer specifiek: op de golflengte van de tegengestelde kleur in het spectrum. Zo heeft groene inkt een rode laseraanpak nodig. Zwart absorbeert alle kleuren licht en dus ook alle mogelijke lasergolflengtes. Daarom zijn donkere tattoos het makkelijkst weer te verwijderen.

 

Hoe lang duurt deze behandeling?

Wie zijn ooit geliefde tattoo wil laten verwijderen, raakt daar niet van vandaag op morgen van verlost. Laat ons zeggen dat zoiets gemiddeld een tiental lasersessies duurt. Tussen elke sessie zijn zeker 4 à 6 weken nodig om de huid te laten herstellen. Bij ‘coveren’ (een nieuwe tatoeage over de oude heen tatoeëren) zijn vaak 3 à 4 behandelingen voldoende.

Een standaardbehandeling is er niet. Alles hangt af van de grootte en kleur van je tattoo. Klassieke zwarte inkt is het makkelijkst te verwijderen. Lichte kleuren zoals geel en groen of moderne fluo-varianten zijn moeilijker te verwijderen. Hoe meer kleuren in je tattoo, hoe meer verschillende laserbehandelingen je moet ondergaan en hoe langer en complexer de bestralingen zijn. En sommige tattoos zijn zo hardnekkig, dat er ook na de lasersessies nog een lichte, gekleurde schijn te zien is.

 

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om de behandelde plek goed af te plakken en te behandelen met brandwonden gel. Eventuele blaren mogen met een steriele naald doorgeprikt worden. Sauna, zwemmen en de zonnebank zijn 2 weken voor en na de behandeling niet toegestaan.

 

 

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN BIJ A-CLINIC

 

Het behandelen met laser is een makkelijke manier om van ontsierende pigmentvlekken af te komen. Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van melanine. De vlekken kunnen zo storend zijn dat je er onzeker van kunt worden. 

A-clinic is gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken met laser. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze collega Leanne wordt voortdurend geschoold om haar kennis en kunde op dit gebied op peil te houden.

 

Heeft u vragen over een behandeling?

Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult

 

LASERBEHANDELING KALKNAGELS

 

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig? 

Er zijn minimaal 3 sessies nodig om schimmelnagels te behandelen. Afhankelijk van de ernst van de infectie en het aantal aangetaste nagels, kunnen dit er meer zijn. De behandeling kan aanvoelen als meerdere gemene prikjes. Gelukkig duurt de behandeling zelf meestal maar een paar minuten. Na de behandeling is het van belang om schimmelnagel gel te gebruiken.

Heeft u vragen over een behandeling?

Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult

 

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top