Alles voor natuurlijke schoonheid! | A-clinic Haarspecialist
Alles voor natuurlijke schoonheid!

Alles voor natuurlijke schoonheid!
De persoonlijke kleuranalyse van A-clinic

 

In de salon kun je niet alleen terecht voor de beste haarverzorging. We staan voor topkwaliteit en professionaliteit waarmee jouw natuurlijke schoonheid wordt onderstreept. Eerlijk en correct advies, een perfecte coupe met de juiste kleurnuances, aangevuld met expertise in wenkbrauwen en make-up resulteren in een totaalbeeld wat klopt. Een totaalbeeld wat jou een krachtige, positieve uitstraling geeft.

 

Aan de hand van een kleuranalyse geeft topstyliste en make-up artist Angela Reuter jou een persoonlijk stylingadvies. Zowel op het gebied van haar als make-up heeft zij een indrukwekkende staat van dienst. Op haar palmares staan grote shows en shoots voor onder meer Wella, Berlin Fashion Week en het Duitse televisieprogramma Popstars. Angela heeft een scherp, creatief oog en een verfijnd gevoel voor kleur en styling. Daarom heeft ze haar expertise recent uitgebreid met een opleiding tot kleurstylist. Met jouw wensen in gedachten geeft ze tips over de kleuren (en make-up) (haarkleur)die jij het beste kan dragen; tips die jouw zelfvertrouwen vergroten. Hiermee haal jij in de toekomst zeker geen miskopen meer in huis! In de spiegel zie je de man of vrouw die jij graag wilt zijn.

 

Voel je welkom in A-clinic in Stramproy

 

Passie voor het vak is een understatement. We zijn volledig gecertificeerd, up-to-date en bekend met de nieuwste make-up trends en haar-integratietechnieken. We werken uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten, zijn trendsettend in ons vakgebied, deskundig en vooral oprecht geïnteresseerd in jou. Samen zorgen we dat jij stralend en zelfverzekerd de deur uitloopt. 


A-clinic, een moderne full-service salon met meer dan 30 jaar ervaring in het oplossen van de meest uiteenlopende haarproblemen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een eerste oriëntatie.Kleuranalyse: welk kleurtype ben jij?
De kledingstijl en kleuren die jouw persoonlijkheid accentueren

 

Ervaar hoe fijn, maar ook hoe eenvoudig het is om je op een positieve manier te onderscheiden door de juiste kleuren en stijlen te dragen in zowel kleding als make-up. Na een persoonlijke kleuranalyse weet je hoe je jouw eigen unieke kenmerken optimaal kunt benutten voor een stralend, zelfverzekerd voorkomen.

Er zijn kleuren in overvloed, maar welke kleuren laten jou stralen? De lentekleuren brengen, net als het voorjaar, kleur in je leven. Na de zomer verandert de natuur gedurende de herfst volledig. Alle kleuren passen zich aan en toch blijft alles één harmonieus geheel. Een prachtig op elkaar afgestemd kleurenpalet.

Zoals een schilder geraffineerd met kleur speelt voor de beste compositie, zo ondersteunen wij jou de allerbeste versie van jezelf te worden. Dat kunnen wij, want ons zeer uitgebreide assortiment waait met alle seizoenen mee.

‘KLEUR GEVEN AAN HET LEVEN, DAT IS WAAR IK GOED IN BEN’- Angela

Ben je een lentetype, dan sta je als zuiver ‘warm’ kleurtype goed met heldere, vrij lichte tinten.
Ben je een zomertype, dan sta je als een zuiver ‘koel’ kleurtype goed met gedempte, lichte tinten.
Ben je een herfsttype, dan sta je als zuiver ‘warm’ kleurtype goed met gedempte, vrij donkere tinten.
Ben je een wintertype, dan sta je als zuiver ‘koel’ kleurtype goed met heldere, licht tot donkere tinten.


Make-up die bij jou past!
Creëer in 10 stappen de juiste look

De beste kwaliteitsproducten en de nieuwste trends kunnen jouw uitstraling alleen accentueren als je de juiste tinten gebruikt. Het is ongelofelijk wat je met de goede kleuren en technieken kunt bereiken. Dus, weg met alle twijfel en overbodige aankopen. Je kunt de vele flesjes en doosjes make-up gerust opruimen, want we zorgen dat je gaat stralen als nooit tevoren!

De meetresultaten van de kleuranalyse worden door het geavanceerde computersysteem gekoppeld aan de kleuren die optimaal aansluiten bij jouw natuurlijke kleuren, van zowel je huid, haar als ogen. In 10 zorgvuldig gekozen stappen leren wij jou het raffinement van een personal touch. Deze stappen komen voort uit 10 verschillende productgroepen die we jou in de juiste volgorde leren aan te brengen.

 

 

‘EEN KLEURADVIES DOET VOOR JOU WAT EEN BINNENHUISARCHITECT DOET VOOR JE WONING’

Na de individuele kleurenanalyse krijg je een unieke waaier mee met de 42 beste kleuren voor jouw garderobe en make-up set. Kleuren die corresponderen met jouw haarkleur, kleur van je ogen en huid. Je ziet meteen waarom en hoe mooi de gekozen kleuren met elkaar harmoniseren. Je bent zelf als mens ook uniek, dus waarom zou je dit niet dagelijks laten weerspiegelen in jouw kledingstijl?

                                                                   

De persoonlijke kleuranalyse: 

  • duurt circa 2 uur
  • uitgebreide kleuranalyse 
  • make-up training/advies
  • haaradvies
  •  inkl. kleurpasje
  • koffie/thee, prosecco, iets lekkers

 

             prijs: € 140,-

inkl. Persoonlijke Kleurewaaier van Art of Image

Prijs: €197,-

Wil jij je ook een keer laten adviseren door een ervaren make-up artist en kleurstylist, bel dan snel voor een afspraak met Angela naar A-Clinic (0495 561 663).
Je krijgt zeker geen spijt, want je leert het beste uit jezelf naar boven te halen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top