Vakantie Actie! NU Henna brows €20,-!!!! | A-clinic Haarspecialist

WAT ZIJN HENNA BROWS?

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling HENNA BROWS. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan 3 weken blijven zitten op de huid en 6 weken op de haartjes.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je GEEN wenkbrauwmake-up meer nodig.

 

1. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen

Heb jij jezelf al meerdere keren afgevraagd hoe het nou komt dat je overbuurvrouw toch van die volle en super strakke wenkbrauwen heeft?
Hoogstwaarschijnlijk is zij een van die vele dames die henna brows heeft.
Doordat de henna verf niet alleen de haartjes verft maar ook de huid mee verft zorgt dat ervoor dat ook alle gaatjes in je wenkbrauwen opgevuld worden waardoor jij volle en strakke wenkbrauwen krijgt.

2. Altijd de perfecte kleur henna verf voor jouw wenkbrauw

De juiste kleur vinden voor je wenkbrauwen is altijd best wel een opgave. Herken je dit ook als je op zoek bent naar wenkbrauw make-up voor je wenkbrauwen en er maar keus is uit 3 of 4 verschillende kleuren wenkbrauwpotloden? Vervelend is dat he. Wanneer je voor een henna brows behandeling komt hoef jij je geen zorgen te maken over de juiste kleur die goed bij jouw eigen wenkbrauwkleur past. 

3. Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig

Sta jij s ochtends ook heel dicht met je gezicht op de badkamerspiegel om je wenkbrauwen mooi in vorm te brengen door wat wenkbrauw make-up te gebruiken? 
 Met henna brows heb jij dagelijks geen wenkbrauw make-up meer nodig. Hoe ontspannend en relaxed is dat!

4. Geen gebruik van ammoniak of waterstofperoxide

Doordat er geen ammoniak of waterstofperoxide gebruikt wordt is de kans op een allergische reactie op de henna verf vele malen kleiner.

5. Perfecte alternatief voor “ombre powder brows”

Henna Brows zijn ook wel het perfecte alternatief voor ombre powder brows.
Heeft een vriendin of kennis het steeds over permanente wenkbrauw make-up?
Vind je zelf dat het er wel mooi uitziet maar durf je zelf nog niet over te stappen naar permanente make-up?
Daarom zijn henna brows het perfecte alternatief voor ombre powder brows alleen niet permanent. 

 

HOE VERZORG IK MIJN HENNAWENKBRAUWEN?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top