Blond, bruin, rood of donker haar verven bij A-clinic | A-clinic Haarspecialist

 

 

Blond, bruin, rood of donker haar verven bij A-clinic

 

 

Haar laten verven bij Arits: A-clinic

Wilt u uw haren laten verven? Maar bent u er nog niet aan uit welke kleur u wilt? Bij het verven van het haar moet u goed opletten welke kleur het beste bij uw huidskleur past. Daarom is het van belang dat u zich laat adviseren door haarspecialisten. Voor het laten verven van uw haar zit u bij A-clinic goed. Of u nu uw haar donker, bruin, rood of blond wilt laten verven, onze haarspecialisten voorzien u altijd van een deskundig advies. We bepalen eerst het pigment in uw huid omdat het belangrijk is dat uw haarkleur perfect match met uw huidskleur en oogkleur. Voor het verven gebruiken we verschillende technieken zoals de balayage techniek of de minilight techniek.

Donker haar verven

Heeft u donker haar en wilt u dit lichter laten verven?  Het is vrij moeilijk om in één keer van heel donker naar heel licht te gaan en daarbij de kwaliteit van het haar te behouden. Daarom raden wij u aan om uw donker haar te verven door middel van enkele stappen. Bij elke stap wordt uw donker haar een tintje lichter geverfd, totdat u uiteindelijk op de gewenste kleur zit. Op deze manier worden droge en gespleten haarpunten zoveel mogelijk voorkomen. U kunt de tint van de blonde kleur zelf bepalen, dus u kunt uiteindelijk zo licht worden als u zelf wilt. Het is natuurlijk ook mogelijk om donker haar te verven in een donkere kleur, gewoon ter opfrissing van de kleur. Breng de glans en diepte in uw haarkleur terug door uw donker haar te verven in bijvoorbeeld een warme bruine tint. Wenst u uw donker haar te verven? Laat dit dan doen bij A-clinic!

Rood haar verven

Heeft u rood haar en wilt u dit graag donkerder of lichter verven? Of wilt u de kleur van uw haar opfrissen door middel van een nieuwe rode haarkleur? Bij bent u hele A-clinic  in Stramproymaal aan het juiste adres wanneer het aankomt op rood haar verven. Het is natuurlijk belangrijk dat uw haar straks perfect match met uw huidskleur en oogkleur, dus daarom is het aangeraden om uw rood haar te laten verven door professionals. A-clinic heeft alle kennis bij de hand en wij kunnen u dus van een perfecte kleur voorzien. Wij kunnen uw rode haar verven op een deskundige wijze, met oog voor detail.

Bruin haar verven

Droomt u er van om uw bruine haardos te laten verven? Bij A-clinic verven wij uw bruine haar op een gezonde en verantwoorde manier. U kunt er ook voor kiezen om uw bruine haar blond te verven. Normaal gesproken is dit een ware aanslag op uw haar, maar bij Haarstudio Arits voorzien wij u van een fris blond kleurtje, op een zodanige manier dat uw haar er zo weinig mogelijk onder lijdt.  Wilt u uw bruine haar verven in een donkerdere kleur? Dit is geen enkel probleem. Bij A-clinic heeft u de keuze uit veel verschillende tinten, zowel warm als koel. Wij passen uw toekomstige haarkleur volledig aan op uw persoonlijke wensen. Bruin haar verven is een specialistisch klusje dat u zonder meer kunt overlaten aan de topstylisten van A-clinic.

Blond haar verven

Wilt u uw blonde haarbos laten verven? De haarspecialisten bij Arits A-clinic zijn u graag van dienst. Bij kunt A-clinic u zich goed laten adviseren over blond haar verven, zodat u de salon verlaat met een prachtige coupe. Één van de tips die wij u kunnen meegeven voor het verven van blond haar: Wanneer u kiest voor een donkerdere kleur, dan is het beter om niet meteen een uitgesproken warme of koele tint te kiezen. Het haar kan bij een te koele kleur groenig worden, en bij een warme kleur kan het haar oranje worden. Van deze kennis en méér zijn onze haarstylisten allemaal op de hoogte. Natuurlijk blond haar verven doet u dus bij een echte specialist zoals Arits, A-clinic: Alles voor meer en mooi haar!

 

Regelmatig worden trainingen gevolgd om de nieuwste technieken en trends te kunnen aanbieden. Zo specialiseren Thijs en Angela en hun team zich in scalp/skinpigmentatie, stamcelbehandeling, permanent make-up en henna brows. Vanuit hun intrinsieke motivatie blijven ze zichzelf ontwikkelen en trainen ook de topstylisten waarmee ze werken. Alles voor meer en mooi haar!

“Wij stellen hoge eisen aan onze salon, werken met uitstekende kwaliteitsproducten en zijn gefocust op de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Een perfecte look creëren, met een natuurlijke uitstraling, daar wordt iedereen mooier van.” Als ervaren kleurexpert volgt Angela nog een intensieve opleiding voor kleuradvies en imagostyling om zo voor haar klanten nog beter deze perfectie na te streven. Ik kan veel betekenen voor mijn cliënten, omdat ik uit eigen ervaring spreek” – Thijs

“Ik houd van uitdagingen en help mensen graag de beste versie van zichzelf te worden” – Angela

Samen zorgen we ervoor dat u weer stralend de deur uitloopt!

Tot ziens bij A-Clinic!

www.a-clinic.nl

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top