Nieuw kapsel? Bekijk de huidige haartrends voor lang haar en kort haar! | A-clinic Haarspecialist
Nieuw kapsel? Bekijk de huidige haartrends voor lang haar en kort haar!

Haartrends kort haar en lang haar – A-clinic

 

Nieuw kapsel? Bekijk de huidige haartrends voor lang haar en kort haar!

Wordt het tijd voor een nieuw kapsel, maar weet u nog niet precies hoe u uw haar wilt laten knippen of kleuren? Bij : A-clinic , zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar. Zowel haartrends lang als haartrends kort zijn bij ons bekend, dus wij kunnen u ongetwijfeld voorzien van een modern en trendy kapsel dat bij u past.

 

Haartrends lang: de fijne lijn tussen elegantie en pit

Bent u benieuwd naar de haartrends voor lang haar? Bij  zijn A-clinic we hier helemaal van op de hoogte. Allereerst kijken we naar uw haarstructuur en gezicht, om te kijken welke haartrend voor lang haar we het beste bij u kunnen toepassen. Wanneer uw haar van nature krullend is of juist heel erg stijl, dan vinden we daar ongetwijfeld een geschikte haartrend bij. Het is ons doel om u van een kapsel te voorzien dat zowel elegantie als pit uitstraalt, en aangezien onze haarspecialisten veel ervaring hebben op het gebied van knippen en kleuren, is dat geen enkel probleem. Vooraf behandelen we uw haar met keratine of een gladmakende crème voor een langdurig mooi resultaat.

 

Haartrends kort: een pixie kapsel of toch een bob?

Vaak wordt gedacht dat er weinig opties zijn met kort haar, maar dit is zeker niet het geval. Er zijn veel haartrends voor kort haar, bijvoorbeeld de welbekende pixie kapsel of een bob. Houdt u van een gewaagdere look? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om één kant te laten opscheren. Dit geeft een stoer effect. De haartrends voor kort haar veranderen elk seizoen. Aangezien onze kapsters en haarspecialisten professionals zijn in hun vak, zijn zij op de hoogte van deze constant veranderende trends. Bent u benieuwd naar alle trends op het gebied van kapsels? Neem contact op met A-clinic: en wij voorzien u van een trendy kort kapsel!

Regelmatig worden trainingen gevolgd om de nieuwste technieken en trends te kunnen aanbieden. Zo specialiseren Thijs en Angela en hun team zich in scalp/skinpigmentatie, stamcelbehandeling, permanent make-up en henna brows. Vanuit hun intrinsieke motivatie blijven ze zichzelf ontwikkelen en trainen ook de topstylisten waarmee ze werken. Alles voor meer en mooi haar!

“Wij stellen hoge eisen aan onze salon, werken met uitstekende kwaliteitsproducten en zijn gefocust op de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Een perfecte look creëren, met een natuurlijke uitstraling, daar wordt iedereen mooier van.” Als ervaren kleurexpert volgt Angela nog een intensieve opleiding voor kleuradvies en imagostyling om zo voor haar klanten nog beter deze perfectie na te streven. Ik kan veel betekenen voor mijn cliënten, omdat ik uit eigen ervaring spreek” – Thijs

“Ik houd van uitdagingen en help mensen graag de beste versie van zichzelf te worden” – Angela

Samen zorgen we ervoor dat u weer stralend de deur uitloopt!

Tot ziens bij A-Clinic!

www.a-clinic.nl

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top