Nanogen!! Het ideale product om dunner wordend haar te camoufleren. | A-clinic Haarspecialist
Nanogen!! Het ideale product om dunner wordend haar te camoufleren.

Haarvezelpowder , het ideale product om dunner wordend haar te camoufleren.

Heb jij ook last van dunner wordend haar? Begint het bij jou dat je door je haar heen de hoofdhuid ziet? Dan zijn Nanogen vezels voor jou gemaakt. Deze vezels strooi je tussen je haar. de vezels komen terecht op de hoofdhuid en blijven aan de haartjes plakken die je hebt. doordat deze hier blijven zitten lijkt het optisch dat je weer een volle bos hebt. prachtig toch?

 

 

De bronafbeelding bekijken Nanogen

Nanogen is een merk wat speciaal is ontwikkeld om haarverlies en de cosmetische effecten ervan te beperken. Je kunt een dunne haardos omtoveren naar een volle haardos in minder dan 30 seconden. De producten van Nanogen zijn voor mannen en vrouwen geschikt. Wanneer u last heeft van haaruitval kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen hormonale veranderingen leiden tot haaruitval. Een zwangerschap, overproductie van testosteron of schildklierproblemen zijn hormonale veranderingen waarop het lichaam bij iedereen verschillend reageert.

 

Nanogen fibers

Voor al uw problemen biedt Nanogen een simpele oplossing. Met Nanogen fibers geeft u uw haardos weer een volle uitstraling. De Nanogen fibers zijn verkrijgbaar in wel 10 verschillende kleuren. Om te matchen met uw eigen haarkleur kunt u de verschillende Nanogen fibers mengen. U kunt elke gewenste haarkleur bereiken maken met de Nanogen fibers. De fibers ontvangt u in poedervorm. U kunt de Nanogen fibers makkelijk aanbrengen door een strooiende beweging te maken richting uw hoofdhuid. U kunt zo zelf makkelijk bepalen hoeveel fibers u wilt aanbrengen. U kunt de fibers ook fixeren zodat de wind en regen geen invloed hebben op je kapsel. Met de Locking Mist Plus van Nanogen fixeert u de poeders.

 

Uitgebreid assortiment Nanogen producten

Al sinds 1988 is Arits gevestigd in Stramproy. Kort geleden is Arits veranderd in A-clinic. In al deze jaren hebben wij ervaring opgedaan met complexe vraagstukken over haarproblemen. Omdat iedere klant uniek is geven wij u altijd persoonlijk en professioneel advies. Nanogen producten mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. In onze salon komen vaak klanten met een haarprobleem. Veel van hen zijn geholpen met de producten van Nanogen.

OOK DEZE PRODUCTEN ZIJN TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP OF TELEFONISH!!

https://www.a-clinic.nl/webshop/    OF    0495-561663 !!

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top