HELP!! haaruitval?!! | A-clinic Haarspecialist
HELP!! haaruitval?!!

 De bronafbeelding bekijkenHaaruitval

Er zijn steeds meer mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval en andere haarproblemen. Uw haar is belangrijk voor uzelf, ook al zit het niet zoals u wenst of had u graag een vollere bos haar gehad. Bij A-clinic krijgt u altijd een oplossing en behandeling op maat. Ook nu in coronatijd krijgt iedere klant persoonlijke aandacht. Heeft u bijvoorbeeld haaruitval? Dan kunt u ons gewoon telefonisch bereiken en sturen wij de producten naar u toe. Vooral in deze heftige periode hebben veel mensen namelijk last van stress en dus ook van haaruitval! Het is daarom uiterst belangrijk dat u dan de juiste producten gebruikt. Bij haaruitval en andere haarproblemen zijn verschillende behandelingen mogelijk. Door middel van een haarmicroscoop kunnen wij uw hoofdhuid en uw haar perfect onderzoeken. De experts van A-clinic adviseren u altijd de juiste producten.

Hair4you

In 1995 is door Thijs Arits een nieuw hair volume system ontwikkeld, genaamd ‘Hair4you’. U kunt bij ons terecht voor pruiken, maat-haarwerken en haarstukken. Wij werken ook met een uniek Hair4you haarintegratie systeem. Met een moderne techniek wordt ‘nieuwe haar’ bevestigd aan uw eigen haren. Eventuele kale plekken worden zo minder zichtbaar en uw haar krijgt een vollere uitstraling. U kunt bij Hair4you altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Bij Hair4you bent u verzekerd van mooie natuurlijke haarwerken die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Oplossing haaruitval

       De bronafbeelding bekijken

In ons assortiment treft u verschillende soorten haarverzorgingsproducten aan die u kunnen helpen bij het verminderen van haaruitval.  Zo zijn er bijvoorbeeld kuren beschikbaar die het uitvallen van het haar tegengaan (Genesis van Kérastase). Een kuur kan bestaan uit ampullen die u dagelijks dient in te nemen. De experts van A-clinic geven u graag advies over hun producten. De juiste voeding voor uw haar vindt u ook in onze webshop. Bel ons altijd even bij onduidelijkheid of extra vragen. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten shampoos, serums en conditioners die het herstellende vermogen van het haar ondersteunen. Goede haarverzorgingsproducten kunnen uw haarproblemen vaak al verminderen of oplossen. Op onze website kunt u zien met welke merken wij werken. Deze merken kunt u tevens telefonisch of in onze webshop bestellen.

Wat doet de Genesis lijn van Kérastase?

De Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes 10x6ml helpen tegen dagelijks haaruitval. Bijna iedereen heeft periodes met veel last van haaruitval. De Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes is een versterkende haarkuur speciaal geschikt voor zwak haar dat gevoelig is voor haaruitval.

De ampullen zijn speciaal voor periodes waarin er sprake is van hevige haaruitval. Tijdens deze periodes zullen de ampullen intensief werken om haaruitval te verminderen en mooi haar te maximaliseren. De shots bevatten een unieke mix van ingrediënten, namelijk Aminexil, gemberwortel en Arginine. Aminexil zorgt ervoor dat het haar steviger in de hoofdhuid verankert en voorkomt dat collageen zich uithardt rondom de haarzakjes.

Gemberwortel beschermt het haar en de hoofdhuid tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Arginine is een essentieel aminozuur in de haarvezelproductie en zorgt ervoor dat het haar in de toekomst beter kan groeien. De Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes bestaat uit 10 ampullen van 6ml.

https://www.a-clinic.nl/product/ampoules-cure-fortifiantes-anti-chute-10×6-ml/

 

0495-561663: bel ons voor een telefonisch advies…

https://www.a-clinic.nl/webshop/  Wij kunnen het haar en de hoofdhuid onderzoeken. De experts van A-clinic adviseren u altijd de juiste producten. 

 

 

 

 

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top