Hoe kan ik zelf mijn haar mooi stylen en krullen ? | A-clinic Haarspecialist
Hoe kan ik zelf mijn haar mooi stylen en krullen ?

Hoe kan ik zelf mijn haar mooi stylen en krullen ?

 

Methode #1: De steampod!!!De bronafbeelding bekijken

Met een steampod krullen maken of juist mooi glad? dit kan allemaal, een steampod geeft soort zelfde effect dan een stijltang. Alleen een steampod is veel minder schadelijk voor het haar dan een stijltang, een steampod werkt namelijk op stoom en niet op 2 hete platen zoals bij een stijltang. Doordat hij op stoom werkt blijft bijvoorbeeld natuurlijk gekrult haar veel langer mooi glad.
Kruleffect: Rommelige, platte krullen of natuurlijk mooi gepolijst.
Zo doe je het: Föhn je haar zoals je het gewend bent en spuit er, voordat je met de steampod aan de slag gaat, een hittebeschermende spray in. Het is belangrijk dat je deze van loreal steampod gebruikt voor een extra lang resultaat!

Met deze methode werk je opnieuw plukje voor plukje en ook hier geldt: hoe groter de pluk, hoe minder sterk de krul. Pak een plukje haar beet en zet je steampod vlakbij je haaraanzet. Glijd met je steampod naar beneden en draai de steampod anderhalve slag naar binnen toe. Herhaal dit over je gehele haar en doe het vooral niet te netjes. Zo krijg je extra messy curls.

https://www.a-clinic.nl/product/steampod-loreal/

 

Methode #2: De Max Pro krultang!!!   (natuurlijk te koop in onze webshop!!)De bronafbeelding bekijken

Als je de trotse eigenaar bent van een max pro krultang, dan heb je daar zeker elke dag plezier van. Ze zijn ook niet extreem duur en werken als een tiere lier. Je kan erg snel te werk gaan je kan namelijk grote plukken pakken voor grovere krullen. wil je fijnere krullen? dan pak je of een kleinere krultang of kleinere plukjes! Van het merk Max Pro bij Aclinic kan je voor een mooi bedrag een hele set kopen! dan heb je dus alle krultangen in huis!

Kruleffect: alle soorten krullen die je wilt van klein tot groot.. van messy tot klassiek.

Zo doe je het: Het heeft er mee te maken wat voor krul je wilt. bij grove krullen pak je de dikste krultang. hoe kleiner de krul hoe kleiner de krultang natuurlijk. Ook maakt het uit hoe je het haar om de krultang wikkelt. Je kan het haar draaiend om de krultang doen dan krijg je meer een wave. Je kan het haar ook recht om de krultang doen dan krijg je meer een klassieke krul.

 

Ik (leanne koopmans) had er altijd last van dat mijn krullen niet bleven zitten. Sinds ik de max pro krultang gebruik blijven mijn haren mooi tot ik ze weer moet wassen.

https://www.a-clinic.nl/product/max-pro-miracle-5-in-1-curler/

 

Methode #3: De invlecht
Met het betere vlechtwerk kun je hele mooie creaties maken. Maar een vlecht is niet alleen prachtig om te zien, het heeft ook nog een functie. Je krijgt er namelijk lovely krullen van. Zeker met een ingewikkelde variant zoals de invlecht.
Kruleffect: Wilde krullen
Zo doe je het: Invlechten is heel simpel. Je maakt gewoon een vlecht en bij elke streng die je naar binnenvlecht pak je een nieuwe haarpluk mee. Welke kant je op vlecht maakt niet uit, maar als je ermee gaat slapen is het handig om een zo strak mogelijke invlecht te maken. Doe dit na het douchen bijvoorbeeld.

Methode #4: De rietjes 
Rietjes zijn niet alleen superhandig om je cocktailtje mee op te slurpen, je kunt ze daarna prima recyclen. Namelijk door ze te gebruiken als krulspeld. Bespaart je een duur krulapparaat en je knotjes blijven gegarandeerd zitten.
Kruleffect: Dunne pijpenkrulletjes
Zo doe je het: Pak een plukje haar, wikkel dit om een afgeknipt rietje heen en zet deze vast met een bobbypin. Je kunt het rietje los laten hangen of voor de stevigheid ‘m nog eens extra bevestigen aan je hoofd met de bobbypin. Vergeet voordat je aan de slag gaat niet een verstevigende mousse te gebruiken en spray je haren zodra ze droog zijn in met een fijne haarspray.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top