Herstel je haar thuis met Olaplex. | A-clinic Haarspecialist
Herstel je haar thuis met Olaplex.

De bronafbeelding bekijkenHeb jij ook afgelopen jaren je haar veel aan gedaan? Heb je veel geblondeerd of gekleurd.. de stijltang gebruikt of iets wat van buitenaf je haar beschadigd? Dan wordt het tijd voor herstel.. Deze Lock down kan je hier goed voor gebruiken nu we helaas toch niet naar de kapper kunnen. Of ben je van plan als we weer open gaan een grote haar verandering aan te gaan? bereid je haar dan alvast voor en zorg dat ze sterk genoeg zijn!

Gebruik deze periode om je haar thuis een extra boost te geven en gebruik olaplex.

Wat doet olaplex nummer 3?

 

Heb je beschadigd haar en wil je dit herstellen tot gezonde lokken met de Olaplex No.3 Hair Perfector.  Olaplex heeft de wereld van haarverzorging stormachtig veroverd, minimaliseert de schade verbonden met kleuren en stylen en helpt haarbreuken, gespleten haren en droogheid te voorkomen.

De verzorgende behandeling is verrijkt met hetzelfde actieve ingrediënt als de professionele Olaplex No.1 en No.2, waardoor u uw professionele routine voor haaronderhoud thuis kunt voortzetten. Als je haar beschadigd is door wat dan ook wil dat zeggen dat je zwavelbruggen verbroken zijn. Olaplex nummer 3 zorgt ervoor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar opnieuw hecht, het haar efficiënt van binnen opnieuw instelt, voor verbeterde groei, structuur en integriteit. Deze verzorgende behandeling is ideaal voor alle personen die hun haar regelmatig stylen, kleuren of bleken en helpt schade te voorkomen en te herstellen, geeft het haar weer een zijdeachtige textuur en minimaliseert breuken om de groei van gebroken punten te stimuleren.

Houd gezonder haar tussen kappersbezoeken door met deze innovatieve behandeling die de lokken herstelt en het binnenste van de follikels versterkt voor zachte, glanzende lokken.

Bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Niet getest op dieren.

Wilt u meer weten over dit product/behandeling? Bel dan naar onze salon op 0495-561663.
Wilt u dit product bestellen dit kan via onze webshop..! –>  (let op bij 2 producten gratis verzending)
https://www.a-clinic.nl/product-categorie/care-en-styling/olaplex/
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top