Wimper serum ! Binnen 4 weken super lange wimpers..! | A-clinic Haarspecialist
Wimper serum ! Binnen 4 weken super lange wimpers..!

 

Binnen 4 weken super lange wimpers..!?

 

Heb jij ook last van dat je wimpers steeds afbreken? of gewoon niet lang genoeg worden voor een mooi mascara effect? ben je het ook moe om voor feestjes steeds nepwimpers te gebruiken waardoor er daarna weer wimpers afbreken?

Ik heb de oplossing gevonden! ik gebruik nu 4 weken het wimper serum van superlash .

Mijn wimpers zijn nu bijna dubbel zo lang als eerst. als ik nu mascara opbreng is het echt een wow Effect. Ook heb ik al meerdere keren een compliment gekregen hoe het kan dat ik zulke lange wimpers heb…? Ja, dat geheim wilt toch elke vrouw kennen!!

 

undefinedSuperlash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

 

Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

 

Nog een geheimpje…. ik gebruik deze serum ook als brow serum!!! Ook dat helpt. Je haartjes groeien sneller en je brow wordt voller!
HOE WERKT SUPER LASH?undefined

Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken.

Eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

 

 

 

 

https://www.a-clinic.nl/product/super-lash-3ml/
Bestel hem nu via bovenstaande link! Of bestel telefonisch via 0495-561663!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top