Heb je chemo ? Kan je ook moeilijk overweg met je ‘nieuwe’ huid? | A-clinic Haarspecialist
Heb je chemo ? Kan je ook moeilijk overweg met je ‘nieuwe’ huid?

                                                                                                                                                                            Merk je dat je huid en lichaam veranderdt. Behandel, bescherm, voorkom!!

Dat is erg belangrijk vooral als je een  zwak.immuunsysteem hebt!Of tumorweefsel nu uit het lichaam wordt verwijderd, of de kanker wordt behandeld met chemotherapie, bestraling of gerichte methoden:deze procedures kunnen om zeer verschillende redenen de huid aantasten. Patiënten vinden veranderingen vaak stressvol, juist omdat de huid goed zichtbaar is voor andere mensen. Littekens, ontstoken of jeukende huid kunnen de kwaliteit van leven aanzienlijk verminderen.

.

                                                                                Look good.. Feel better!!

Schoonheid van buitenaf: make-up, maar hoe? met donkere kringen onder de ogen, holle wangen en bleke lippen worden acteurs “ziek gemaakt”. Het beeld dat op deze manier wordt overgebracht, komt soms overeen met de werkelijkheid: een nacht wakker met zorgen of klachten laat zijn sporen na, evenals chemotherapie of bestraling. Soms kan een snelle blik in de spiegel je een ellendig gevoel geven. En je wilt niet altijd en overal herkend worden als patiënt. Is make-up toegestaan? Voor bijna alle patiënten is het antwoord ja. Daaroom advesiert Angela styliste en Make -up Artist van A-clinic. Vrouwen en Mannen hoe ze er gezonder en frisser kunnen uitzien . Met de Juisten Producten in de juiste kleren , voel je meten all minder ziek.

 

 

 

Make-up ook voor mannen..!

Het idee heeft inmiddels ook voet aan de grond gekregen in Nederland. Veel klinieken Zoals wij bieden wij make-up  cursussen aan.  ook voor mannen zijn er tips en trucs die ook interessant zijn uit medische cosmetica: zo kunnen littekens, pigmentvlekken of gebroken aderen worden verwijderd met een waterdichte speciale cosmetica zijn grotendeels bedekt. Het is aangepast aan de huidskleur en gaat een hele dag mee. Omdat het gebruik niet zo eenvoudig is, moet de training worden gegeven door een gespecialiseerde make-up arits, bij A-clinic is dat Angela Reuter.

Angela kunt u ook vertellen vanaf welk moment een bedekkende cosmetica mogelijk is. Wat mag je niet doen, waar moet je op letten? Vers bestraalde huidgebieden, chirurgische littekens die nog niet volledig zijn genezen, pijnlijke of ontstoken delen van de huid, infecties met herpesvirussen en elke vorm van nieuw gediagnosticeerde huidtumoren of huidmetastasen zijn taboe voor cosmetica.

 

Verzorging van hand en voet.

Nagelverzorging: Lak is niet welkom in ziekenhuizen Wees voorzichtig met nagellak Nagellak is meestal niet welkom in ziekenhuizen ongeverfde nagels geven belangrijke informatie over de gezondheidstoestand, bijvoorbeeld over de bloedcirculatie. Er zijn ook enkele regels die u moet volgen met nagelverzorging tijdens zware kankertherapie. Om infecties te voorkomen terwijl het immuunsysteem verzwakt is, moet de hand- en voetverzorging met bijzondere zorg en met perfect schoon materiaal worden uitgevoerd.

 

 

 

Permanent make-up/Phibrows!

Niet alleen de haren op je hoofd vallen uit. Helaas ook vaak de haartjes van de wimpers en wenkbrauwen. Geen wenkbrauwen? NO OPTION! Wenkbrauwen zijn net als kozijnen van een raam. Een erg belangrijk deel van je gezicht. Onbewust uit je met je wenkbrauwen ook vaak je mimiek! Deze kan je dus absoluut niet missen. 6 maanden na de chemotherapie is het toegestaan om dit te laten doen.

Met de Phi brow techniek wordt je eigenwenkbrauw exact nagebootst. We graferen haartjes die precies de vorm van je brow maken! Doordat de haartjes zo fijn en strak zijn, is deze brow niet te onderscheiden van een echte!! Twijfel niet en laat u verder adviseren door Leanne van A-clinic!

 

 

 

Bij A-clinic staan wij voor u klaar!

0495-561663

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top