Balayage technicken | A-clinic Haarspecialist
Balayage technicken
Balayage technicken
Balayage technicken
Balayage technicken
Balayage technicken

Balayage haar techniek bij A-clinic Weert – Stramproy

Onze eigen balayage haar techniek! Iedere schilder heeft zijn eigen stijl. Dat geldt ook voor de haarstylisten van A-clinic . Wij onderscheiden ons van andere haarstylisten door een eigen freehand techniek. In plaats van de gebruikelijke folies wordt het haar uit de losse hand gekleurd. Dit is ook wel bekend onder de naam balayage haar. Deze  kleuring techniek zorgt voor haar dat door de zon lijkt gekust (sun kissed hair). Balayage haar kan op élke haarkleur worden toegepast.

Voordelen van de balayage haar techniek

Het grote voordeel van deze freehand kleuring techniek is dat het haar op een zeer natuurlijke wijze wordt gekleurd. Meestal wordt gekozen voor een lichtere kleur, waardoor het lijkt alsof de zon het haar op natuurlijke wijze iets bleker heeft gemaakt. Het is echter ook mogelijk om met andere kleuren te werken. Het is zelfs mogelijk om met verschillende tinten te werken, voor een uniek en speels effect. Daarnaast is het effect van de balayage haar painting techniek veel zachter en minder heftig voor het haar dan bijvoorbeeld het bleken van het haar. Het effect is vergelijkbaar met een designerjurk: een volledig uniek kleurresultaat met verschillende schitteringen, iets dat bij de reguliere technieken niet mogelijk is.
Freehand kleuren is een heuse trend op het moment, maar A-clinic heeft ruim 20 jaar ervaring met Freehand kleur techniek. Aangezien het haar niet vanaf de wortel wordt gekleurd, kunt u iets langer wachten met het opnieuw laten inzetten van de kleuring. Er hangen dus alleen maar voordelen aan deze nog altijd mooie kleurtechniek.

Wilt u ook een mooie, speelse, glanzende coupe, alsof deze is gekust door de zon? Kom dan langs bij A-clinic en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top