Tanino smoothing therapy | A-clinic Haarspecialist
Tanino smoothing therapy

Tanino smoothing therapy Weert – Stramproy

Tanino smootihing therapy is een luxe haarbehandeling die zorgt voor verzorgd, steil haar met een ongeëvenaarde diepe glans. Het haar wordt beschermd door een natuurlijk eiwit dat na ongeveer 20 wassingen weer uit het haar is verdwenen. Het tast de natuurlijke structuur van het haar niet aan, maar zorgt wel voor een schitterende glans!

Tanino smoothing therapy voor Schitterende & Intense glans

Het eiwit heeft als unieke eigenschap dat het het haar beschermt, diep voedt en tevens verzacht. Door langzaam hitte toe te voegen, bijvoorbeeld met een föhn, stijltang of krultang, vormt het eiwit een soort cocon om de buitenste laag van het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld verontreiniging en hitte (tot wel 230 graden). Het haaroppervlak wordt voorzien van een schitterende en intense glans. Daarnaast wordt het haar glad en recht door de verhitting. Het resultaat is een zijdezacht kapsel gedurende 2 tot 4 maanden.

Tanino specialist

Een Tanino Smoothing Therapy behandeling mag uitsluitend worden uitgevoerd door een Tanino specialist. A-clinic is reeds volleerd Tanino specialist en beschikt over alle verzorgende producten die er voor zorgen dat u tussen de twee en vier maanden over een mooi, glanzend en glad kapsel beschikt.

De behandeling is geschikt voor alle haartypes.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top