Betrouwbaarheid | A-clinic Haarspecialist

Keurmerken & garantie

Om u ervan te verzekeren dat u bij A-clinic aan het juiste, betrouwbare adres bent, willen we u op een aantal belangrijke factoren wijzen. Wij begrijpen dat u een haarwerkspecialist zoekt die u volledig kan vertrouwen en waarbij uw pruik of haarwerk in goede handen is. Daarom garanderen wij onze klanten haarwerken en materialen van de beste kwaliteit en bieden wij een professionele werkwijze. Alle haarwerkers bij A-clinic  ondergaan eerst een cursus voor het bevestigen van nieuwe haarsystemen. Deze cursus bestaat uit drie modules, waarbij de deelnemers na afloop een diploma krijgen. Enkel de personen die het diploma behalen, kunnen de materialen bestellen en met haarwerkjes werken. Op deze manier garanderen wij u van alleen het allerbeste haarwerk uit Stramproy, Limburg.

Transparantie van A-clinic uit Stramproy

A-clinic  heeft al meer dan 30  jaar ervaring als haarwerkspecialist in de haarwerkbranche. Bij ons staan kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. A-clinic  is voornamelijk in Zuid-Nederland actief, maar wordt ook in de rest van Nederland steeds bekender. Door onze goede reputatie van topkwaliteit haarwerken groeit en innoveert A-clinic  uit Stramproy steeds meer. A-clinic heeft een hoog transparantieniveau, waarbij al onze belangrijke gegevens ten aanzien van de website helder en duidelijk gecommuniceerd worden. Daarnaast kunt u ons eenvoudig bereiken via het contactformulier.

Externe klantenbeoordelingen

Bent u benieuwd naar eerdere ervaringen van onze klanten? Bekijk dan de referenties op de website. Hier kunt u uitgebreid nalezen wat klanten vinden van onze haarwerken en service uit Stramproy, Limburg. Natuurlijk kunt u als klant zijnde ook zelfs een bericht achter laten. Wij vragen dan ook regelmatig aan klanten wat hun mening is over A-clinic en of zij deze met ons willen delen.

Samenwerkingen met professioneel internetbureau

A-clinic  is opgezet door een professioneel internetmarketingbureau met als specialisatie webdesign en jarenlange expertise in het veld.

Aangesloten bij zorgverzekeraars van Nederland

A-clinic  is aangesloten bij de zorgverzekeraars van Nederland. Hierdoor kunt u een deel van de kosten van uw haarwerk laten vergoeden bij door uw zorgverzekeraar. De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2014 is voor iedere persoon 409 euro. Wanneer u wegens medische redenen een pruik of haarwerk wilt, dan zal uw zorgverzekeraar u tegemoet komen in de kosten. U ontvangt tevens een extra vergoeding, wanneer u aanvullend verzekerd bent. Het bedrag van deze aanvullende vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Heeft u vragen over de vergoeding of het aanvragen hiervan dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze salon in Stramproy, Limburg.

Wilt u ook deel uitmaken van het het  A-clinic netwerk? Wij zijn op zoek naar professionele partners die hun klanten een goed gevoel willen geven door middel van het aanbieden van kwalitatieve haarwerken en ons service concept. Dit houdt in: advies, kwalitatieve en duurzaam werk en onderhoud. Als dit partnerschap u aanspreekt en wilt u graag meer informatie ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Keurmerken, Zorgverzekeraars & Klanten Reviews | A-clinic

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top