Vergoeding Pruiken | A-clinic Haarspecialist
Vergoeding Pruiken

Wat vergoedt de verzekering?

Haarverlies is een probleem dat veel voorkomt in Nederland. Niet alleen oudere mensen hebben last van dit probleem, want ook jonge mensen kunnen haarverlies hebben. Over het algemeen komt haaruitval meer voor bij mannen dan bij vrouwen, maar ook vrouwen kunnen last hebben van kaalheid of dun haar.

Wilt u een oplossing voor uw haarverlies of haaruitval? Ga dan voor een pruik van A-Clinic die voor u op maat wordt gemaakt en voel u prettig met uw kapsel.

Doordat haaruitval in Nederland zo’n veel voorkomend probleem is, worden de haar pruiken vaak helemaal of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed.

Haarverlies? Kies voor A-Clinic!

Wilt u een oplossing voor uw haarverlies of haaruitval? Ga dan voor een pruik van A-Clinic die voor u op maat wordt gemaakt en voel u prettig met uw kapsel. Ook na een chemokuur kunt u bij ons terecht voor een pruik om uw oude haardos weer terug te krijgen.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top