In de media | A-clinic Haarspecialist
In de media

Iedere vrouw is mooi!

Als u Haarstudio A-Clinic in Stramproy binnenstapt, begint het genieten direct. Een hartelijke ontvangst, een heerlijk kopje versgemalen koffie en persoonlijke aandacht voor u en uw stijl. Of het nu gaat om het laten veranderen van uw kapsel of de haarkleur, het aanbrengen van make-up of omdat u om esthetische of medische redenen een maat haarwerk nodig heeft: bij Thijs en Angela en hun topteam van stylisten staan de klant en kwaliteit op nummer 1. En dat al ruim 30 jaar!

“Iedere vrouw is mooi”

Aldus Angela. Van oorsprong Duitse topstyliste en make-up-artist. Angela heeft als styliste gewerkt voor onder andere Popstars in Duitsland en Berlin Fashion Week. “Onze kracht is, door middel van het juiste advies, de perfecte coupe creëren met daarbij de juiste nuances in kleur. Hiermee accentueren wij de meest opvallende facetten van uw persoonlijkheid en geven wij u de styling die bij u past”, vertelt de charmante Angela. “Ook de wenkbrauwen en make-up vertellen veel over uw uitstraling en daarom is het belangrijk deze de perfecte vorm en kleur te geven, zodat het één geheel vormt. Stralend en natuurlijk mooi zijn, ieder moment van de dag: dat vinden wij belangrijk.”

Hair 4 You / haarwerken / Easy length-systemen

Wilt u haarlengte en volume? Dan is het Easy length-systeem het beste voor u. Dit zijn haren van Europese kwaliteit tegen de beste prijs. Heeft u weinig haar of geen volume boven op het hoofd? Dan is een andere specialiteit, het Hair 4 You-systeem van A-Clinic Haarstudio, het beste voor u. Interesse? Vraag ons voor een vrijblijvend advies. Lees meer op deze website.

Lees artikel

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top