Voor iedere lengte…voor iedere krul. | A-clinic Haarspecialist
Voor iedere lengte…voor iedere krul.

.

5 verschillende krultangen in 1 doos…

Maak in een handomdraai een prachtig krullenkapsel.
Voor iedere lengte…voor iedere krul.

 

De Max Pro Twist Krultang is een professionele krultang voorzien van een keramische/ tourmaline staaf. Dankzij deze keramische/ tourmaline staaf is de krultang al binnen 4 seconden warm en klaar voor gebruik! Ook hoef je maar 5 seconden te wachten en de krul blijft beter zitten als vergelijkbare krultangen van duurdere merken. Doordat de Max Pro Twist Krultang Zwart snel maar ook gemakkelijk in het gebruik is heb jij je krullen zo gezet & ben je ready to go! De Max Pro Twist Krultang Zwart is een zeer professionele krultang en geschikt voor alle haartypes.

De verstelbare temperatuur is in te stellen tussen de 80°C en 220°C.  De Max Pro is voorzien van een lcd-display waar je op elk moment kunt zien hoe warm de krultang precies is. De keramische/ tourmaline staaf zorgt voor krullen in een paar seconden. Het handvat is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber waardoor het handvat nooit te warm is en lekker in de hand ligt. De tang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kan worden gebruikt. Bij de krultang wordt ook een hittebestendige handschoen geleverd. Deze kun je gebruiken om jouw haar om de staaf te wikkelen.

GARANTIE

Wil jij een levenslange garantie op jouw MaxPro tool? Registreer je tool binnen 30 dagen na aankoop hier!
Let op: Bewaar het aankoopbewijs en de originele verpakking goed! Dit is nodig wanneer u aanspraak wilt maken op uw garantie.

 

Bestell via ons webshop   www.a-clinic.nl

Van euro  189.95

Actieprijs euro 169,95

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top