Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst. | A-clinic Haarspecialist
Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

 

DHT blockers
Erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, behoort tot de meest voorkomende oorzaak van haaruitval bij mannen en vrouwen. Gevoeligheid voor het mannelijke dihydrotestosteron hormoon speelt hierbij een rol. Dihydrotestosteron, kortweg DHT, laat de haarzakjes verschrompelen waardoor uiteindelijk geen nieuwe haargroei meer mogelijk is. Door tijdig actie te ondernemen kan het haarverlies verminderd worden.

 

Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, is het haar van sommige personen meer gevoelig voor DHT. DHT is niet altijd constant in gelijke hoeveelheden in het lichaam actief. Vooral bij vrouwen tijdens of na de menopauze is DHT meer actief.

DHT wordt gevormd uit testosteron. DHT Blockers verminderen deze omzetting en dragen hierdoor bij aan beter, sterker en mooier haar. Het vermindert ook sterk de haaruitval .

A-Clinic biedt  3 DHT Blockers aan

 

DHT Blocker 1: Voor dikker haar en een volle haardos
Deze DHT Blocker bevat Saw Palmetto, Pumpkin (pompoenpit)extracten en Beta sitasterol. Dit zijn sterke DHT Bblockers. Daarnaast bevat DHT Blocker 1 ook Biotine. Biotine behoort tot de vitamine B-familie. Biotine speelt een belangrijke rol de haar groei en zorgt voor mooi, dik stralend haar. Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

Saw Palmetto DHT Blocker 2: Tegen haaruitval
Saw Palmetto (Zaagbladpalm) is één van de sterkste natuurlijke DHT Blockers. Ecuri Saw Palmetto bevat de essentiële olie, dit is de sterkste variant en bevat meer dan 85% vetzuren en beta sterolen. Saw Palmetto is het beste product tegen haaruitval.

Prost Pro DHT Blocker 3: Tegen haaruitval en prostaat problemen
DHT is niet alleen de veroorzaker van haaruitval, het zorgt bij mannen ook voor prostaat problemen. Eerste symptomen is moeite met plassen maar kan tot veel grotere problemen leiden. Prost Pro DHT Blocker 3 helpt niet alleen haaruitval stoppen maar helpt ook je prostaat gezond te houden. Naast Saw Palmetto en Pumpkin (pompoenpit) bevat het ook Pygeum, Vit. E en Zinc voor een betere opname van de werkstoffen. Al deze natuurlijke ingrediënten zijn bekend voor heilzame werking op uw prostaat en zorgen voor een volle haardos.

Voor meer informatie bel graag in de zaak.

 

Prijs   € 26,50

Vanaf € 50,- gratis verzenden in nederland

 

Verkrijgbaar via:   https://www.a-clinic.nl/product-categorie/hair-loss-solution/

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top