Heb je ook een opfris beurt voor je haar nodig? | A-clinic Haarspecialist
Heb je ook een opfris beurt voor je haar nodig?
Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch

de kleurshampoo’s en maskers van Jean Paul Mynè zijn dé hit van dit moment! Door middel van organische pigmenten geef je het haar een kleurboost waardoor je kleur langer behouden blijft en het weer lijkt alsof je haar net gekleurd is. De shampoo bevat geen sulfaten, SLS en SLES maar van origine natuurlijke ingrediënten verkregen uit kokos- en olijfolie die de hoofdhuid en het haar diep maar zacht reinigt.

· Heb je blond haar maar wil je die geeltint eruit hebben? Gebruik dan de Blueberry shampoo en het Blueberry masker.Jean Paul Myne Navitas Organic Mask Blueberry

Dit masker en shampoo zorgen er echt voor dat de geeltint weer geneutraliseerd wordt. Hiervan krijg je dus geen grey look. Daarvoor heb je de grey pepper nodig. wil je juist geen grey look maar wil je wel dat die lelijke geel tint verdwijnt ? kies dan voor blueberry

 

 

· Wil je juist een prachtige grijstint? Kies dan voor de Grey pepper shampoo.

Hou jij van extreem as? eigelijk dus zo as dat het een grijstint wordt? Dan is grey pepper echt iets voor jou. deze zorgt niet alleen voor een kleur die geneutraliseerd wordt, nee hij gaat nog verder! Hij maakt hem echt as grey. Hoe lichter je ondergrond tint is hoe grijzer hij wordt. Met zeer blond haar altijd even opletten!  Gebruik eerst bijvoorbeeld even de shampoo en kijk wat het met de kleur doet, misschien is dit namelijk al voldoende. Niet…? gebruik dan ook nog lekker het masker. Let met blond haar altijd op.

 

· Of heb je prachtig rood haar waarvan de kleur snel vervaagt? Ga dan voor de Paprika (rood) of Tumeric (koper).Jean Paul Myne Navitas Organic Mask Tumeric

Rood haar is erg moeilijk te onderhouden.. deze kleur vervaagd namelijk erg snel. Het is natuurlijk ook niet goed om te snel je haar telkens te kleuren. Daarom is onderhouden met een shampoo en masker perfect. Wil je fel rood haar? dan is de paprika rood een kleur voor jou. Heb je koper haar dan is tumeric meer de kleur voor jou. Heb je rood of koper haar van jezelf? dan is dit ook perfect om de kleur even op te frissen. Je krijgt net even een stuk meer glans en je kleur wordt net wat  intesiever. prachtig dus.

· Ook voor blond, bruin en zwart haar is er een oplossing. De producten kunnen ook gemengd worden.

Wij kunnen ook een kleur op maat maken. heb je zeer blond haar bijvoorbeeld dan is het niet slim om dezelfde intensieve masker te gebruiken dan bij donkerder haar. Heb je erg donker haar en krijgt je haar snel een rode gloed? Dan heb je echt wel een intensief masker nodig. Deze kunnen wij met onze kennis precies op maat maken.

Wil je zeker zijn van je kleur masker en shampoo die je besteld? Stuur dan altijd even een foto met je eigen haarkleur. Of kom even in de zaak langs en geven wij je persoonlijk advies.

 

 

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top