Haarverlies door corona…..! | A-clinic Haarspecialist
Haarverlies door corona…..!

De afgelopen weken berichten diverse nationale en internationale media over haarverlies ten gevolge van corona. Experts, waaronder drs Hans van Montfort van Van Montfort Laboratories voorspelden al eerder dat ‘covid-haaruitval’ zou plaatsvinden. Er is sprake van acuut telogeen effluvium, waarbij haren blijven steken in de telogene rustfase en nieuwe haren niet de kracht hebben om te groeien. Zowel een (langdurige) stress-situatie als een koortsende ziekte, zoals corona, kunnen dit uitlokken.

 

 

Afbeeldingsresultaten voor haarverlies“In principe is het haarverlies tijdelijk en groeien de haren weer aan na 6-8 weken. Soms gaat het echter over in een chronische vorm, met name wanneer er nog restverschijnselen zijn van de ziekte of er sprake is van chronische stress. Een andere factor is leeftijd. De meeste mensen die corona krijgen of hebben gehad zijn 65+. Bij hen speelt ook het leeftijdsgebonden haarverlies een rol en zal eerder een chronische vorm ontstaan.”

Grote psychosociale gevolgenAfbeeldingsresultaten voor corona ziekte

Haarverlies heeft grote psychosociale gevolgen, zo bleek onlangs uit het nationaal naaronderzoek . Voor zes op de tien vrouwen is haaruitval een nachtmerrie. Een op de twaalf mannen en een op de zeven vrouwen draagt haarverlies als een geheim met zich mee. Hoewel veel mensen met haarverlies zich somber en onzeker voelen, zoeken de meesten geen deskundige hulp.

Dit is natuurlijk juist wel heel belangrijk!! Het is belangrijk dat je lichaam rust krijgt en dus geen stress..

 

 

Rustpunt creëren

Wij kunnen het probleem niet 100% oplossen, wat wij wel voor veel klanten met telogen effluvium kunnen betekenen is een rustpunt creëren. Wij kunnen met een kleine haaraanvulling in ieder geval zorgen dat je niet continu geconfronteerd zal worden met de groter wordende scheidingen, openvallende kruinen, of zelfs de zichtbare hoofdhuid. Uit ervaring weten wij dat onze klanten langzaam weer rustiger in hun hoofd worden en hierdoor ook de stress afneemt. En als de stress afneemt, komt ook je lichaam weer in een rustiger vaarwater, waardoor je haarcyclus weer de kans krijgt om normaal te worden. Dus met verloop van tijd, zal je haar langzaam weer de oude worden. 

 

Wil jij graag eens langs komen om hierover te praten en eventueel eens kijken wat voor jou de mogelijkheden kunnen zijn, neem dan contact met ons op. Je kan vrijblijvend langs komen voor een intake gesprek bij A-Clinic Stramproy. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen en nemen de volledige declaratie voor jou uit handen. Want voor een haarwerk, heb je recht op een vergoeding via je zorgverzekeraar. 

 

Producten gebruiken tegen haaruitval en stimuleer de haargroei!!

 

SCALP STEM CELL ACTIVATION LOTION 100 ML

Deze lotion is een 100% kruidenoplossing die uw haar sterker, dikker en donkerder maakt. Tevens beschermt de lotion je haar van buiten af voor de werking van DHT, waardoor het haaruitval vermindert. Dit resulteert in een volle, vitalere haardos. Eerste resultaten zijn al na 4 weken waarneembaar. Dagelijks te gebruiken.

https://www.a-clinic.nl/product/scalp-stem-cell-activation-lotion-100-ml/

 

 

 

DHT BLOCKERS 1 60 TABLETS

Deze DHT blocker bevat Saw Palmetto, Pumpkin (pompoenpit)extracten en Beta sitasterol. Dit zijn sterke DHT blockers Daarnaast bevat DHT Blocker 1 ook Biotine. Biotine behoort tot de vitamine B-familie. Biotine speelt een belangrijke rol de haar groei en zorgt voor mooi, dik stralend haar.

Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

https://www.a-clinic.nl/product/dht-blokker/

Aanrader voor alle mannen!

 

HAIR RESTORATION KIT
(NORMAL)

3 stappenplan voor de behandeling van haaruitval en dunner wordend haar i.c.m. fijn tot normaal haar en hoofdhuid.

Voor Vrouwen!

3 stappenplan voor de behandeling van haaruitval en dunner wordend haar i.c.m. fijn tot normaal haar en hoofdhuid.
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top