Dat zijn de trendkapsels 2021!!! | A-clinic Haarspecialist
Dat zijn de trendkapsels 2021!!!
Wil jij ook alles weten over de nieuwste trend coupe? Weet je niet goed wat je met je haar aan moet?

Dan is deze top iets voor jou! Je haar zit altijd me volume, dit komt doordat er weinig zwaartekracht in het haar zit. Hierdoor zakt het niet uit en blijft het altijd met volume zittten. De tob is het populairste trendkapsel voor halflang haar. Knippen, stylen en verzorgen: we laten u alles zien wat u moet weten over kapsels.

 

De klassieke bob is het nieuws van gisteren! We dragen nu ons halflang haar als Tob. Sterren als Emma Roberts laten zien hoe je de lentefavoriet moet dragen. Hier onthullen we wat er achter ons nieuw favoriete kapsel zit voor WOW-volume. De naam “Tob” is een nieuw gemaakt woord en combineert de woorden “Bob” en “Tolle” – dus het is een bob met volumineuze Tolle. Tob behoort tot het bob-kapsel en wordt op kin- of schouderlengte gedragen. De “Tolle” is gemaakt door de snit en de styling.
Qua snit verschilt de Tob van de Long Bob vooral in de omzoomde lagen – ze geven het kapsel het WOW-volume, zoals hier met actrice Emma Roberts.

 

 

Topstylist leanne zegt”Meestal hoeft de Tob niet uitgebreid gestyled te worden, omdat hij in een ongedaan gemaakte look gedragen moet worden. Maar met steil haar moet je je

haar een beetje helpen en zet het haar in met zachte golven zodat het niet te perfect uitziet. Met een krultang of stijltang kunnen ervaren handen dit in een paar minuten doen. Maar als je minder vaardig bent, kun je ook helpen met texture spray. Als je van nature golvend of krullend haar hebt, hoef je alleen maar meer hold en volume aan de haarlijn te geven met een beetje droogshampoo of haarlak.

 

 

 

 

Texturizing Volume Spray
Een veelzijdige spray die het haar vanaf de haaraanzet een lift geeft voor extra volume. Het product zorgt voor langdurig volume en textuur in het haar binnen no-time. Revitaliseert het haar direct. Geschikt voor dagelijks gebruik. De ingrediënten Silk Protein en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarcel. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Care Line is verrijkt met de signature Balmain geur.

Tip – Neem het haar pluk voor pluk op, breng de Volume Spray aan bij de haaraanzet en wacht even voor je het haar weer omlaag laat vallen. Dit creëert enorm volume!

https://www.a-clinic.nl/?post_type=product&p=1069&preview=tr

Actie prijs €29,99

 

De Max Pro Twist

https://www.a-clinic.nl/product/texturizing-volume-spray-200ml/

 

 

volumineus haar… hoe dan??
Als het haar volumineus en golvend is, wordt de pony terloops “zijdelings geveegd”, dat wil zeggen, geplaatst op de zijscheiding, een paar keer grof gekneed met je handen – en het trendkapsel is klaar!
De Tob is vooral geschikt voor vrouwen met dun haar die meer volume willen. Op kinlengte hangt het haar niet zo gemakkelijk uit en de gelaagde snit brengt veel volheid in het haar. Vrouwen met een rond gezicht moeten de tob op schouderlengte dragen, wat de vorm van het gezicht visueel vermindert. Vrouwen met smalle gezichtsvormen zijn welkom om de korte versie te proberen .

 

 

 

Langhoudende styling spray voor het in vorm houden, fixeren en finishen van je haarstijl. Balmain Hair Couture heeft een hairspray ontwikkeld die er voor zorgt dat het haar lang in vorm blijft en waarmee oneindig veel looks gecreëerd kunnen worden. De spray is vochtbestendig en zorgt voor volume en glans. De Session Spray Strong bevat UV-bescherming.

• Langhoudende styling spray
• Gebruik voor in vorm houden, fixeren en finishen
• Langhoudende controle

Mousse Bouffante 150 ml
Mousse Bouffante is een luxueuze, volumegevende mousse met een sterke hold. De innovatieve formule combineert Xylose met vitaminen om fijn haar dikker te maken maar tegelijk blijft het haar soepel en beweeglijk. Het haar wordt gelift van wortel tot punten, het volume is gecontroleerd met een flexibel resultaat.
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top