Haarvezelpoeder | A-clinic Haarspecialist
Haarvezelpoeder

 

Een volle haardos creëren in 30 seconden?

 

Het lijkt als een fabeltje,maar het kan met haarvezels .Gedurende hun leven krijgen talloze mensen vroeg of laat last van haaruitval. Naast skinpigmentatie (hair tattoo), micropigmentatie en stamcelactivatie voor een duurzaam resultaat, hebben wij mooie kwaliteitsproducten in huis die (tijdelijk) haarverlies perfect camoufleren. Binnen 30 seconden heb je de natuurlijke uitstraling van een gezonde, volle haarbos.

 

NANOGEN HAIR FIBRES

GEEF VOLUME AAN DUN HAAR


Haarvezelpoeder, oftewel haarcamouflage of hair concealer, maskeert dun haar of kale plekken in een handomdraai. De statische microvezels hechten zich aan de eigen haren, wat meteen de suggestie wekt van een natuurlijk volle look. Het geeft extra volume aan het haar, zodat je hoofdhuid niet langer zichtbaar is en jij je weer zelfverzekerd en aantrekkelijk voelt.

Dit is het beste haarproduct (met een goede prijs/kwaliteitverhouding) om transparante plekken tussen het haar tijdelijk te verbergen. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van haaruitval door een schildklierziekte of haarziekte als Alopezia Areata. 

 

Nanogen Hair Fibres, verkrijgbaar in 9 natuurlijke kleuren, werken uitstekend op (dunner) haar met een minimale lengte van 5 millimeter. De meeste transparante plekken zijn niet echt kaal, maar bedekt met dunner of lichter wordend haar. De haarvezels in het busje bedekken deze plekken binnen 30 seconden. Mooi en efficiënt, zonder wekenlange haarkuur.

Voor een natuurlijke uitstraling is een kleine hoeveelheid al voldoende. Hoeveel precies nodig is, is afhankelijk van de haarconditie, haarkleur en persoonlijke voorkeur. Start voorzichtig, experimenteer en breng de vezels in laagjes aan tot je het gewenste resultaat bereikt. Gebruik de speciale kam om de perfecte haarlijn te creëren en fixeer je look. De haarvezelpoeder is make-up voor het haar.

 

HAARVEZELPOEDER:

– natuurlijke uitstraling
– direct zichtbaar resultaat
bestand tegen wind en (lichte) regen
– eenvoudig uitwasbaar

 

Voor meer informatie kunnen wij voor u een vrijblijvend adviesgesprek  inplannen .

Ook in korte verkrijgbaar in ons webshop!

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top