Biografie Thijs en Angela van A-clinic | A-clinic Haarspecialist
Biografie Thijs en Angela van A-clinic

Biografie Thijs en Angela

 

Zijn hele leven is Thijs al gefascineerd door mooi verzorgd en gezond haar, gefascineerd door wat een goede look doet voor de persoonlijke uitstraling. In 1988 opent hij Haarstudio Arits in Stramproy. Drie jaar later importeert hij als eerste kapper in Limburg hair extensions vanuit Londen. In 1993 ontwikkelt hij met veel succes een haarvolumesysteem: Hair4You, speciaal voor vrouwen en mannen met blijvend dun haar.


De bevlogen haarspecialist blijft zoeken naar nieuwe technieken en oplossingen en breidt zijn studio uit met haarwerken op maat en confectiepruiken. Steeds meer mensen met haarproblemen weten hem te vinden. Vanuit zijn grote betrokkenheid helpt hij mensen, vooral zieke kinderen, soms gratis. Het persoonlijk contact draagt enorm bij aan zijn persoonlijke ontwikkeling. “Ik weet dat ik hun ziekte niet kan genezen, maar kan wel zorgen dat ze zich weer mooi voelen en daardoor meer zelfvertrouwen hebben.”

Wanneer hij in 2010 in Angela ontmoet, vindt hij niet alleen de liefde van zijn leven maar ook in zakelijk opzicht de perfecte match. Angela is een Duitse topstyliste en make-up artist die een dosis werkervaring meeneemt. Op haar palmares staan grote shows en shoots voor onder meer Wella, Berlin Fashion Week en het televisieprogramma Popstars. Angela heeft een scherp, creatief oog en een passie voor knippen, kleuren en styling.

 

Met gebundelde krachten tillen ze de salon naar een nog hoger niveau. Kwaliteit en klant hebben daarbij altijd prioriteit. Eerlijk en correct advies, een perfecte coupe met de juiste kleurnuances, aangevuld met expertise in wenkbrauwen en make-up resulteren in een totaalbeeld wat klopt.

 

Regelmatig worden trainingen gevolgd om de nieuwste technieken en trends te kunnen aanbieden. Zo specialiseren Thijs en Angela en hun team zich in scalp/skinpigmentatie, stamcelbehandeling, permanent make-up en henna brow. Vanuit hun intrinsieke motivatie blijven ze zichzelf ontwikkelen en trainen ook de topstylisten waarmee ze werken. Alles voor meer en mooi haar!

 

“Wij stellen hoge eisen aan onze salon, werken met uitstekende kwaliteitsproducten en zijn gefocust op de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Een perfecte look creëren, met een natuurlijke uitstraling, daar wordt iedereen mooier van.” Als ervaren kleurexpert volgt Angela nog een intensieve opleiding voor kleuradvies en imagostyling om zo voor haar klanten nog beter deze perfectie na te streven.

 

“Ik kan veel betekenen voor mijn cliënten, omdat ik uit eigen ervaring spreek” – Thijs

 

‘Ik houd van uitdagingen en help mensen graag de beste versie van zichzelf te worden’ – Angela 

Samen zorgen we ervoor dat u weer stralend de deur uitloopt! Tot ziens bij A-Clinic!

Angela & Thijs
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top