BINNEN 4 WEKEN SUPERLANGE WIMPERS! | A-clinic Haarspecialist
BINNEN 4 WEKEN SUPERLANGE WIMPERS!

Wimpergroei stimuleren

 

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer.

Dit wil toch iedere vrouw?

Wimperserums zijn steeds populairder aan het worden. Dat is op zich niet zo vreemd, want de review en ervaringen met wimperserums zijn zeer lovend. Zo merken gebruikers dat hun wimpers duidelijk langer zijn en soms ook dikker. Diverse merken hebben een wimperserum uitgebracht. Denk aan Superlash van Ecuri. Uiteraard is er flink wat prijsverschil. Het Kruidvat Super Lash wimperserum was het goedkoopste, maar is dit serum eigenlijk wel net zo goed als de andere wimperserums? Lees hier wat je móet weten over de review en ervaringen met het Kruidvat Superlash wimperserum.

Iets wat werkelijk elke vrouw wel zou willen zijn lange wimpers. Door mooie lange wimpers heb je een mooiere oogopslag. Helaas zijn we er niet allemaal mee gezegend. Dat wordt dus óf accepteren dat je het met korte wimpers moet doen, of je grijpt naar de nepwimpers of wimperextentions.

Nog een andere optie is een wimperserum gebruiken. Wimperserums zijn een serum die je dagelijks op de wimperrand aanbrengt als een soort van eyeliner. Er zitten stofjes in die ervoor zorgen dat je wimpers niet alleen langer worden, maar ook voller en soms zelfs donkerder. Het klinkt een beetje te mooi om waar te zijn, maar deze keer is het niet te mooi, maar écht waar!

Superlash Ecuri of een goedkope Super Lash wimperserum

Er zijn diverse merken verkrijgbaar die goede wimperserums op de markt hebben gebracht. De duurste variant is van Revitalash  voor €79,-.

Een ander zeer goed merk is Superlash van Ecuri. Ecuri is een gerenommeerd merk. Het wimperserum van Ecuri is goedkoper dan die van Revitalash en kost €49,95.

Als je bestelt via A-clinic.nl bestellt krijg je 9,99 euro korting. Dit serum heeft bij heel veel vrouwen ervoor gezorgd dat ze prachtige lange en vollere wimpers hadden in slechts 4 weken tijd!

Kruidvat heft toen ook een wimperserum uitgebracht met ook de naam Super Lash. Ook dit serum maakt je wimpers langer en voller. Kruidvat Super Lash wimperserum kost €9,95.

Als je het laat verzenden komt hier €3,99 bij. Nog steeds goedkoper dan die van Ecuri zou je denken en daar heb je gelijk in. Als je naar de prijs kijkt, dan spreekt het serum van de Kruidvat je waarschijnlijk meer aan. Er is echter een nadeel aan het Kruidvat Superlash wimperserum en dat is dat er bijwerkingen kunnen zijn.

Kruidvat Super Lash serum bijwerkingen

 

 

wimperserum kruidvat ervaringen

Deze foto is geplaatst door een moeder op mijn facebook pagina naar aanleiding van dit artikel. Haar dochter gebruikte het Kruidvat Superlash serum en dit gebeurde er met haar oog.

Kruidvat Super Lash wimperserum bevat, naast andere ingrediënten, het stofje Bimatoprost. Dit is dé werkbare stof in het serum die zorgt voor langere en vollere wimpers. Bimatoprost is een medicijn dat wordt gebruikt om een hoge oogdruk of staar aan te pakken. Als bijwerking merkten patiënten dat hun wimpers langer werden. Om die reden heeft Kruidvat het stofje in hun wimperserum verwerkt.

Maar naast dat het je wimpers verlengt, heeft Bimatoprost nog meer bijwerkingen zoals gezwollen ogen, ernstige roodheid, jeuk en irritatie. Je kunt ook korstjes op je wimpers krijgen, afscheiding uit het oog, een brandend gevoel in je oog of het gevoel dat je iets in je oog hebt. Het is dus sowieso de noodzaak dat je ervoor zorgt dat het niet in je ogen terecht komt. Maar ook al komt het niet in je oog, dan kun je nog last hebben van irritatie, roodheid en korstjes.

Is de prijs dit waard, of betaal je liever wat meer voor een veilig product zoals Ecuri Superlash dat geen bijwerkingen heeft?

 

Update: Kruidvat wimperserum niet meer te koop

Inmiddels heeft Kruidvat dit serum uit de handel genomen en is het niet meer te koop. Onder druk van de negatieve ervaringen van gebruikers en de media is dit Kruidvat serum uit het assortiment.

Wimperserum Kruidvat ervaringen

Als je op het internet gaat zoeken naar Kruidvat Superlash wimperserum ervaringen, dan kom je veel positieve ervaringen tegen. De meeste Kruidvat wimperserum review kom je tegen op beautyblogs. Sommige dames benoemen dat het wimperserum Bimatoprost bevat, andere zeggen hier niets over.

Er zijn een aantal bloggers die eerlijk toegeven dat ze last hebben van wat bijwerkingen, zoals dat hun oog wat rood is op de plek waar het serum wordt aangebracht of dat ze blaasjes op hun wimperrand krijgen. Sommige hebben zelfs last van geïrriteerde ogen. Meestal worden deze bijwerkingen weggewuifd onder het mom ‘dat het wel mee valt’.

Ecuri Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

HOE WERKT SUPER LASH van ECURI ?
Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken.

Eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

Prijs € 49,95 nu voor €39,96

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top