Al ooit gehoord van stamcel therapie? | A-clinic Haarspecialist
Al ooit gehoord van stamcel therapie?

Al ooit gehoord van stamcel therapie? Heeft u veel stress gehad of veel last van haaruitval?

Of heeft u al een lange periode dun haar maar mentaal nog niet toe aan een haarstukje? Dan kunt u stamcel therapie of skin pigmentatie proberen!

Wij hebben al erg veel klanten gehad die veel baad hebben gehad bij stamcel therapie. Een klant van ons had door veel stress last van kale plekken. Ze was erg open minded en stond open voor stamcel therapie. ” ze had zoiets van ‘baad het niet schaad het niet”. En dat had erg veel succes, we hebben enkele behandelingen gedaan met stamcel therapie en zelf heeft ze de hoofdhuid onderhouden met de lotion die er voor nodig is.

 

Dorien zei:binnen de kortste keer waren heel haar kale plekken weer bedekt met haartjes! het is belangrijk om evengoed nog door te gaan met de lotion zodat u de haartjes ook sterk houdt die er zitten.

Hieronder plaats ik de link met de pillen die de haaruitval stoppen en de lotion voor de versterking van de hoofdhuid/haarzakjes.

https://www.a-clinic.nl/product-categorie/hair-loss-solution/

 

Wilt u voller haar, wenkbrauwen of wimpers? 

 

Dan is Stamceltherapie de manier voor u! Voor mannen en vrouwen.

Op basis van plantaardige extracten en geheel zonder hormonen!

De Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar.

Hair Rescue stopt in veel gevallen haaruitval en de afname van de kwaliteit van het haar.

Veel mensen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

  • de behandeling in de salon met Stamceltherapie
  • thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

 https://www.a-clinic.nl/product/scalp-stem-cell-activation-lotion-100-ml/

In onze clinic wordt met een speciaal permante make-up apparaat een veilig stamcel preperaat in de huid geprikt. Met een minimale diepte van 1 milimeter in de hoofdhuid. Deze ‘stamcellen’ activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelen zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De stamcelbehandeling activeert dit proces. Het resultaat is dat de bestaande haren dikker worden en als vaak ook nieuwe haren ontwikkelen.
Voor thuis gebruik is het van belang om dagelijks de Hair Rescue Scalp Lotion te gebruiken. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. U hoeft het enkel op uw hoofdhuid aan te brengen. Het liefste wanneer u uw haar heeft gewassen en het haar handdoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in vochtig haar.

https://www.a-clinic.nl/product/scalp-stem-cell-activation-lotion-100-ml/

Super Lash 
100% Natuurlijk met aanzienlijk resultaat voor prachtige wimpers!
Nieuwe en revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of u mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer.
Dit wil iedere vrouw!
Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifasen houdt. Hierdoor groeien wimpers langer door en worden dus langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Resultaat binnen 4 weken.

https://www.a-clinic.nl/product/super-lash-3ml/

Wenkbrauw haargroeitechniek

Bij deze techniek worden stamcelpreperaten met een speciale techniek in de huid gebracht. Deze stamcelpreperaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, donkerder en dikker. Deze behandeling bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, de tijdsduur is ongeveer 15 minuten. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid en de dermis. Het is nu van belang dat u nog enige haargroei heeft. Als u totaal geen haargroei meer heeft en de huid helemaal glad en verhoornd is dat is de kans op succes uiterst gering. Indien dit het geval is raden wij deze stamceltherapie behandeling af. Voor het thuisgebruik wordt aangeraden om dagelijks Hair Rescue Brow Lotion te gebruiken.

Heb je dunner wordende wenkbrauwen dan is de kans op een succesvol resultaat aanzienlijk.

https://www.a-clinic.nl/product/wenkbrauwen-groeiserum/

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top