Pruiken bij haarverlies | A-clinic Haarspecialist
Pruiken bij haarverlies
Pruiken bij haarverlies
Pruiken bij haarverlies
Pruiken bij haarverlies
Pruiken bij haarverlies
Pruiken bij haarverlies

Pruiken bij haarverlies of haaruitval

Heeft u last van haarverlies of haaruitval? Dit komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en in sommige gevallen kan het blijvend zijn. Thijs  en Angela , de eigenaar van A-Clinic, weeten er alles van. Hij kreeg op jonge leeftijd te maken met kaalheid en ervaarde hoe dit zijn zelfvertrouwen schaadde.

Heeft u dezelfde problemen? Laat bij ons een haar- en huidanalyse doen om de oorzaak van uw haarverlies te achterhalen. Met deze achtergrondinfo kunnen wij de beste oplossing voor u vinden.

Pruiken bij haarverlies

Soms is er helaas geen oplossing voor haaruitval of haarverlies, maar dit betekent niet dat u blijvend met negatieve gevoelens hoeft rond te lopen. Met een haarstukje, toupet, pruik of damespruik wordt uw dunne haar of kaalheid onzichtbaar en kunt u zich weer comfortabel voelen in allerlei situaties. Wij van A-Clinic helpen u graag in dit proces en kunnen u alle mogelijke opties laten zien!

Pruiken van de hoogste kwaliteit

A-clinic heeft het grootste aanbod aan pruiken in heel Limburg van diverse leveranciers waaronder…. U kunt kiezen uit onze collectie of zelf een pruik op maat laten maken. Zo beschikt u over een haarwerk dat perfect aansluit op uw look en persoonlijkheid. Of u nu kiest voor een pruik van echt haar of een synthetische pruik, kwaliteit is bij ons gegarandeerd.

Heeft u de stap gezet en wilt u een pruik kopen? Dan zijn er een aantal keuzes te maken. Wij nemen u hierin stap voor stap mee. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij persoonlijk en deskundig naast u bij het maken van deze keuze voor een pruik. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met een goed gevoel naar huis gaat.

Confectie pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Confectie

Confectie Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Echt haar Pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

Echt haar

Echt haar Pruiken A-clinic
« Click voor meer info »

 

V-part pruiken | A-Clinic specialist bij haarproblemen

V-part

V-part Pruiken A-Clinic
« Click voor meer info »

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top