Nieuw! A-clinic Haar Web Shop | A-clinic Haarspecialist
Nieuw! A-clinic Haar Web Shop
A-clinic de Haar-webshop
Alles voor meer en mooi haar!
De webshop van A-clinic
Niet alleen in de salon kun je de beste haarverzorging verwachten. Wij vinden het belangrijk om professioneel advies te geven over de verzorging en de producten, zodat je je nieuwe kapsel, pruik, haarwerk, hairextensions of wimpers thuis goed kunt onderhouden. Daarom werken we uitsluitend met producten van merken die zichtbaar resultaat laten zien. In onze webshop zijn deze producten direct online te bestellen!
  • A-Clinic Products
  • Kérastase
  • L’Oréal
 • Balmain
 • Hair4you
 • Mondkapjes Corocaps
 • Ecuri Hair Solutions
 • John Renault
 • Ellen Wille
 • Pruiken
 • Mutsjes
Elke bestelling brengt je een stapje dichter bij méér en mooier haar! Aarzel niet om ons vragen te stellen over de dagelijkse haarverzorging of haarproblemen.
Elk haar is anders en heeft daarom persoonlijk advies nodig. Wij geven gratis een haar- en hoofdhuidanalyse door middel van een microscopische camera. Dit helpt jou verder bij het bepalen van jouw “haardoelen”. Bijvoorbeeld méér glans, minder jeuk, haarbreuk of de gevoeligheid van de hoofdhuid te verminderen.
Of wil jij méér, voller of langer haar? Misschien wil je weten hoe je haaruitval kunt afremmen?
Wil je weten welk kleurtype je bent? Ook hierin kunnen wij jou adviseren middels een uitgebreide kleuranalyse. Je kunt ook een foto van jouw haar of van jezelf sturen naar info@a-clinic.nl. Wij nemen dan contact met je op om een persoonlijk advies samen te stellen.
Daarnaast zijn we gespecialiseerd in scalp/skinpigmentatie, stamcelbehandeling, permanent make-up en henna brow.
Twijfel je over het juiste product? Neem dan contact op met topstyliste en make-up artist Angela Reuter. Zij zal luisteren naar je wensen en je hierin persoonlijk adviseren, zodat je een goed gevoel hebt bij de productkeuze. Alles voor méér en mooi haar!
Mooi gezond haar begint met een gezonde hoofdhuidDeel je aankoop op Instagram met #aclinicnl en maak kans op €50,- shoptegoed!
Liefs, Angela & Thijs Arits en team A-clinic in Weert.

Voel je welkom in A-clinic te Stramproy

Passie voor het vak is een understatement. We zijn volledig gecertificeerd, up-to-date en bekend met de nieuwste haar-integratietechnieken. We werken uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten, zijn trendsettend in ons vakgebied, deskundig en vooral oprecht geïnteresseerd in jou. Samen zorgen we ervoor dat jij stralend en vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

A-clinic, een moderne full-service salon met meer dan 30 jaar ervaring in het oplossen van de meest uiteenlopende haarproblemen.
Alles voor méér en mooi haar! We staan voor eerlijk, correct advies en betrouwbare expertise.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak.
Met vriendelijke groet,
A-clinic
Pastoor Greymansstraat 1, Stramproy
Tel: +31(0)495 56 16 63
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top