Missie A-Clinic | A-clinic Haarspecialist
Missie A-Clinic
Missie A-Clinic
Missie A-Clinic

Missie

Een goed kapsel begint bij uzelf en is afhankelijk van uw huidskleur of -tint, uw kaaklijn, en de vorm van uw gezicht. Een goed kapsel past bij uw persoonlijke stijl en accentueert uw beste uiterlijke eigenschappen. Zo worden uw kapsel, uw (haar)kleur en uzelf samen één geheel. Dankzij studio A-Clinic hoeft schoonheid geen dagelijks gevecht meer te zijn maar wordt het een unieke stijl die niet vervaagt.

“Iedere vrouw is mooi”

Bovenstaande uitspraak is van Angela, een van oorsprong Duitse topstyliste en make-up artist. Bij o.a. het Duitse programma Popstars en de Berlin Fashion Week is Angela werkzaam geweest als (haar)styliste. Samen met Thijs Arits, die in 1988 de kapsalon opende, zorgt zij ervoor dat geen enkele klant de haarstudio ontevreden verlaat.

Bij Haarstudio A-Clinic begint een goed kapsel namelijk bij de klant. Individuele kenmerken worden bestudeerd en persoonlijke stijl is belangrijk in de keuze voor een bijpassend kapsel. Iedere snit en kleur wordt met uiterste precisie aangebracht, zodat uiteindelijk de ultieme individuele look wordt gecreëerd, ook bij mannen!

De kernkwaliteiten van A-Clinic: Alles voor meer- en mooi haar

Studio A-Clinic staat voor:

  • Eerlijke prijzen;
  • Persoonlijk advies op maat;
  • Loyale en tevreden klanten;
  • De oplossing voor ieder haarprobleem.

Wij verwelkomen u graag in onze wereld van haarperfectie en zelftevredenheid. Tot ziens bij A-clinic!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top