Kleuranalyse als cadeau voor Moederdag! | A-clinic Haarspecialist
Kleuranalyse als cadeau voor Moederdag!
Moederdag!

Moederdag komt er weer aan! Heb jij ook een goede band met je moeder, dan is het altijd leuk om een cadeautje op moederdag te geven. Vaak is dit zo moeilijk… want moeders hebben meestal alles al! En om maar weer een parfummetje te kopen met een bos bloemen…, ja, dat wordt in de loop van de jaren ook een beetje afgezaagd. Wij hebben daarom een topidee om je moeder cadeau te geven…, en misschien is het zelfs leuk voor jullie samen. Maak er een leuke moeder – dochter dag van!

Een zeer uitgebreide kleuranalyse!!

Een kleuranalyse, wat houdt dit nu precies in…?

Bij een kleuranalyse draait alles om kleur! En meer specifiek om de vier kleurtypes: lentezomerherfst en winter, de vier seizoenen dus. Een kleuranalyse begint met een heel korte introductie in de kleurtheorie en hoe de kleurtypes afgeleid worden van de seizoenen.

Daarna gaan we op een heel persoonlijk niveau werken. We gaan namelijk door middel van het leggen van verschillende kleurdoeken het individueel kleurtype bepalen. Meer specifiek, er zullen van heel wat kleuren verschillende tinten opgelegd worden en we kijken telkens welke kleuren jou meer doen stralen dan andere kleuren. Aan de hand daarvan kan aan het einde van de sessie geconcludeerd worden tot welk kleurtype jij behoort.

Eens je kleurtype bepaald, gaan we kijken naar kleurcombinaties. Binnen elk kleurtype zijn er bepaalde manieren van combineren die beter passen dan andere manieren van combineren. We proberen zelf combinaties uit met de kleuren van jouw type.

Nog niet genoeg van de analyse, dan gaan we verder

Heb je nu nog niet genoeg van de kleurtjes, dan gaan we een stap verder en gaan we uitbreiden. Dan worden alle kleurdoeken van jouw kleurtype gelegd. En dat zijn er heel wat! Op die manier gaan we dieper in op wat jouw topkleuren zijn en dus de kleuren zijn waarin je een volledige outfit kan dragen, alsmede welke kleuren eerder goed zijn als accentkleuren om je outfit mee op te fleuren. Verder wordt er uitgebreider stilgestaan bij haarkleuradvies en make-up advies, wat natuurlijk ook zeer belangrijk is voor je uitstraling.

 

 

Make-up advies en haaradvies

Vind jij het moeilijk welke make-up je moet dragen? Geen probleem, na de uitgebreide kleuranalyse kunnen wij precies zien welke make-up bij je past! Dit passen wij ook bij jou toe. Ook leggen we je uit hoe je deze make-up moet gebruiken en welke vorm van opmaken het beste bij jou past. Je hebt hier dus echt dagelijks profijt van!! Ben je dan geïnteresseerd in deze make-up, dan kun je deze zelfs direct bij ons kopen.

Ook ben ik, Angela Reuter, een topstylist op het gebied van haar. Ik kan je perfect adviseren welke haarsnit en -kleur bij jouw huid en gezicht passen. Wij kunnen dan een vervolgafspraak maken om het toe te passen. Angela Reuter: ”Dit is toch gewoon top!? Een uitgebreide kleuranalyse maakt je van binnen én van buiten weer stralend! Echt een totaalpakket dat zorgt voor meer zelfvertrouwen, meer uitstraling, gewoon een nieuwe stralende ik!” het is een prachtig cadeau om te krijgen van je dochter of een ander dierbaar iemand. Sterker nog, het is ook een zeer mooie ervaring om dit samen met een dierbare te doen.

Angela Reuter: ” dit is toch gewoon top? een uitgebreide kleur analyse maakt je van binnen en buiten weer stralend! Echt een totaal pakket die zorgt voor meer zelf vertrouwen, meer uitstraling gewoon voor de nieuwe stralende ik!” het is een prachtig cadeau om te krijgen van je dochter of een ander dierbaar iemand. Sterker nog het is ook een zeer mooie ervaring om dit samen met een dierbare te doen.

 

kleurenpass

Na de kleuranalyse is het mogelijk om een op maat gemaakte kleurenpas te kopen. In deze pas zitten heel nauwkeurig de kleuren die bij jou horen. Bijvoorbeeld de kleur blauw… dit is niet een gewone kleur blauw. Nee, het is echt exact de kleur blauw die bij jouw huid past.

 De persoonlijke kleuranalyse:

  • duurt circa 2 uur
  • uitgebreide kleuranalyse
  • make-up training/advies
  • haaradvies
  • inclusief kleurenpasje
  • koffie/thee, prosecco, iets lekkers

prijs: € 140,-. 

Inclusief persoonlijke kleurenwaaier van Art of Image:

prijs: € 197,-.

Nu 20% korting!!! 

Wil jij je ook een keer laten adviseren door een ervaren make-up artist en kleurstylist, bel dan snel voor een afspraak met Angela naar A-clinic (0495 – 561 663).

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top