Wat zijn face framing highlights? | A-clinic Haarspecialist

Wat zijn face framing highlights?

De naam legt eigenlijk al uit wat face framing highlights zijn: highlights die rondom je gezicht vallen. Onze topstylisten weten deze highlights strategisch om jouw gezicht te plaatsen. vervolgens kiezen we de juiste kleur, dat complementeert gelijk je huidskleur.

De voordelen van deze trend

Als het aan mij ligt mag er veel meer aandacht komen voor deze haartrend, want het is top voor iedere vrouw die met subtiele veranderingen een groot verschil wil maken. Hieronder zet ik de voordelen voor je op een rij:

1. Het staat iedereen mooi

Wat ik een mega pluspunt vind, is dat de face framing highlights bij iedereen mooi staan. Het is namelijk niet de vraag óf de trend iets voor jou is, maar voor welke kleur je kiest. Daar kunnen wij je goed bij helpen. Blondines willen waarschijnlijk voor een lichtblonde tint gaan, terwijl je op donker haar eerder voor een karameltint kiest.

Face Framing Highlights & Balayage Training • Hairforce 1 Academy

2. Het vergt weinig onderhoud

Wie denkt dat geverfd haar veel onderhoud nodig heeft, heeft het mis bij deze trend. Laat je het verven toe aan iemand die de verftechnieken onder de knie heeft, dan heb je er maandenlang plezier van. De kleur zakt dan natuurlijk uit – geen landingsbaan, dus – en na verloop van tijd kun je de kleur eenvoudig opfrissen met een toner.

3. Het laat je haar optisch dikker lijken

Een trucje dat ik heb geleerd gaat als volgt: hoe dichter de highlights bij de aanzet worden ingezet, hoe dunner je haar lijkt. Als je juist dikker haar wil, plaatsen we de highlights natuurlijk niet zo dicht aan de aanzet. Zo creëer je een uitgroei waar je wél op zit te wachten. Nu lijkt je haar namelijk optisch dikker.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top