De salon | A-clinic Haarspecialist
De salon
De salon
De salon
De salon
De salon
De salon

Thijs Arits opende in 1988 Haarstudio Arits in Stramproy. In 2005 is de kapsalon uitgebreid en gemoderniseerd. Op 1 oktober 2019 werd Arits na meer dan 30 jaar A-Clinic.

Voor het team van Haarstudio A-Clinic staat de klanttevredenheid op de eerste plaats. Zowel dames, heren en kinderen zijn er van harte welkom. Ons voortdurend geschoolde personeel geeft u graag professioneel advies, dit vinden zij net zo belangrijk als vakkundig en professioneel gestyled worden.

Middels een kleuranalyse stellen wij de haarkleur samen die perfect bij u past. Een haar-en hoofdhuid analyse wordt uitgevoerd met behulp van een huidscan, hierbij wordt de kwaliteit  van de hoofdhuid en het haar in beeld gebracht.  Door middel van deze analyse kunnen wij u de beste diensten en producten aanbieden die perfect bij u passen, ook op het gebied van visagie en hairstyling. Ook uw haar laten verven doet u bij A-Clinic: Alles voor meer- en mooi haar!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top