De oplossing voor uw haarprobleem | A-clinic Haarspecialist
De oplossing voor uw haarprobleem
De oplossing voor uw haarprobleem

A-clinic is  gepassioneerd in het creëren van een unieke look die bij u past.

 

Gebaseerd op uw lifestyle, op de individuele structuur van uw haar en op uw uitstraling.

Al onze stylisten zijn zeer ervaren in hun vak. Door intensieve trainingen en jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in creatie. Onze kapsels inspireren en dragen bij aan uw persoonlijke stijl.

Prijsfilosofie
Onze prioriteit ligt in het aanmeten van een kwalitatief kapsel voor een eerlijke prijs. Ons getalenteerd team blijft trainingen en opleidingen volgen om voor te blijven op actuele trends. U krijgt bij A-clinic de beste kwaliteit voor uw geld. De kwaliteit van een studio, voor de prijs van een kapper.

Onze klanten blijven klant
Onze grootste trots is de loyaliteit van onze klanten. Tevreden klanten. We doen ons werk met liefde, en veel zorg. Bij ons geniet u een persoonlijke behandeling en een hoogwaardige service. We belonen onze klanten ook voor hun loyaliteit. Zowel qua prijs als qua service. We hechten veel belang aan uw bezoek en tevredenheid. U bent onze motivatie.

Persoonlijk advies, op maat

Met een kleuranalyse stellen wij de haarkleur samen die perfect bij u past. Een haar-en hoofdhuid analyse wordt uitgevoerd met behulp van een huidscan, hierbij wordt de kwaliteit van de hoofdhuid en het haar in beeld gebracht. Door middel van deze analyse kunnen wij u de beste diensten en producten aanbieden die perfect bij u passen.

De oplossing voor uw haarprobleem
Welke de oorzaak ook is; stress, ouderdom, alopecia, … A-clinic biedt een mooie oplossing op maat. Het taboe is reeds doorbroken, wij helpen u uw haarprobleem op te lossen. We kunnen u helpen met zowel opvulling van uw haar als haarverlenging. Word terug verliefd op uw haar en geniet van uw nieuwe ‘ik’.

U zal er niet alleen mooier, jonger en gezonder uitzien, u zal zich ook zo voelen.

 

Een persoonlijke behandeling

Hair4you , Arits Hair Style Beauty heet nu A-clinic , gevestigd in hetzelfde pand.

A-clinic heeft zich gespecialiseerd heeft in haarwerken & haarintegratie, maar ook  in haarstyling, haarkleuring, beautybehandelingen of zelfs een volledige haarmetamorfosen.
Wanneer u bij A-clinic een afspraak maakt voor uw haarprobleem, zal de behandeling en consultatie plaatsvinden in de speciaal ingerichte VIP-ruimte, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Graag  verwelkomen wij u in onze moderniseerde zaak in Stramproy!

Liefs Angela Thijs en Team A-clinic

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top