Wenkbrauwen    A-clinic

 

Permanente make-up A-Clinic

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen geven je gezicht een verzorgde uitstraling. Onze permanente make-up behandeling perfectioneert de vorm en kleur van je wenkbrauwen. Na slechts twee behandelingen heb je jarenlang plezier van de wenkbrauwen waar je altijd van droomde.

Permanente make-up wenkbrauwen. Met hairstrokes en de touch-up geven we je de perfecte wenkbrauwen die je wenst. Het resultaat: Een natuurlijke look! Kies voor A-Clinic.

 

Hair-stroke

Hairstroke is een techniek om dunne, korte of onregelmatige wenkbrauwen te perfectioneren. Bij deze techniek worden levensechte haartjes getekend met een flinterdun mesje en speciale pigmenten. Subtiele kleurverschillen zorgen voor diepte in de wenkbrauw. Het resultaat: schitterende, natuurlijk ogende wenkbrauwen om trots op te zijn.

Touch-up

Wij gebruiken pigmenten van Phi brows, het neusje van de zalm op het gebied van permanente make-up. Maar ook de beste pigmenten worden geleidelijk lichter door UV-straling. Daarom adviseren wij altijd een touch-up na een jaar. Bij deze behandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geven we je permanente make-up net dat beetje extra accent.

Henna Brows

De nieuwste trend is henna bows!Dit is geen permanent make-up In tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf, zoals Lash FX, kleurt wenkbrauwhenna niet alleen de haartjes maar ook de huid. De kleur blijft twee weken op de huid zichtbaar en 6 weken op de haartjes.  Dat is een van de grootste voordelen van wenkbrauwhenna.

Wij begeleiden u van begin tot eind en kunnen u precies vertellen welk effect de diverse opties hebben. Het belangrijkst is dat u zich er goed bij voelt!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top