Wenkbrauwen | A-clinic Haarspecialist

 

       Wenkbrauwen    A-clinic

 

Permanente make-up A-Clinic

Phibrows

Mooie wenkbrauwen geven je gezicht een verzorgde uitstraling. Onze permanente make-up behandeling perfectioneert de vorm en kleur van je wenkbrauwen.

Phi brows  (hairstrokes, microblading)

Phi brows  is de nieuwste trend binnen permanente make-up. Phibrows zijn de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u  langdurig plezier van heeft. 

Wie wilt dit nu niet? Elke dag opstaan met een perfecte brow look?

Wij graferen haartjes in de huid, deze haartjes worden in een speciale volgorde gezet zodat de wenkbrauw niet  van een echte wenkbrauw te onderscheiden is. Door deze behandeling lijken uw wenkbrauwen vol en perfect daardoor hoeft u ze niet meer bij te tekenen. U staat dus echt elke morgen op met een perfecte brow.

Aan de hand van een gezicht analyse geeft Phibrow artist Leanne u een persoonlijk brow advies. De vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en  afmetingen van het gezicht. Ook hebben wij een super modern computer systeem die de vorm en kleur  kan bevestigen wat Leanne u heeft geadviseerd.

Door de strenge toelating en controles van Phi Nederland blijft onze techniek altijd up to date en perfect.

Hoe gaat de behandeling in zijn werking?

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling mogen toepassen. Ook dit is een extra controle van de GGD  doordat wij een GGD goedgekeurde ruimte hebben.

 Vervolgens gaan we de vorm van het gezicht en de wenkbrauw nauwkeurig opmeten, dit zorgt uiteindelijk voor uw perfecte wenkbrauwvorm. Na dit besproken is gaan we beginnen met de behandeling.

6 weken na de behandeling wordt de touch up gepland. In deze behandeling vullen we eventuele lege stukjes en perfectioneren wij de brow. Het kan namelijk zijn dat de brow niet meteen pakt of in hele uitzonderlijke gevallen helemaal niet pakt. Dit heeft te maken met de huid. Dit is bij iedereen verschillend en nooit vooraf te zeggen.

 

Prijslijst Phi brows

1e keer phi brows (incl 6 weken nabehandeling) €350,-

Nabehandeling binnen 3 maanden €90,-

Nabehandeling binnen 6 maanden €120,-

Nabehandeling binnen 1 jaar €190,-

Nabehandeling na 1 jaar €350,-

 

Touch-up

Wij gebruiken pigmenten van Phi brows, het neusje van de zalm op het gebied van permanente make-up. Maar ook de beste pigmenten worden geleidelijk lichter door UV-straling. Daarom adviseren wij altijd een touch-up na een jaar. Bij deze behandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geven we je permanente make-up net dat beetje extra accent.

Voorbeelden van Phi brows

 

 

Henna Brows

De nieuwste trend is henna bows!Dit is geen permanent make-up In tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf, zoals Lash FX, kleurt wenkbrauwhenna niet alleen de haartjes maar ook de huid. De kleur blijft twee weken op de huid zichtbaar en 6 weken op de haartjes.  Dat is een van de grootste voordelen van wenkbrauwhenna.

Wij begeleiden u van begin tot eind en kunnen u precies vertellen welk effect de diverse opties hebben. Het belangrijkst is dat u zich er goed bij voelt!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Afspraak maken

 

 

 

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top