Wimper lifting | A-clinic Haarspecialist

Sinds – 1988

A-Clinic – Wimper Lifting

Wimper lift

Wat is een wimperlift?

Een wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Door een wimperlift behandeling krijg je een open blik en lijken je wimpers langer, waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimpers liften is een populaire methode om de wimpers er langer uit te laten zien en omdat er weinig nazorg nodig is, in tegenstelling tot wimperextensions.

Tijdens een wimperlift behandeling wordt er gebruikgemaakt van siliconen pads. Deze zijn niet schadelijk voor de wimpers. Daarnaast kan een wimperlift op alle soorten wimpers worden toegepast, zowel op korte als lange wimpers. Het mooiste resultaat is zichtbaar op middellange of lange wimpers.

 

Hoe werkt een wimperlift

Een wimperlift is een chemische behandeling. De zwavelverbindingen in wimperharen zijn verantwoordelijk voor de stand en vorm van de wimpers. Tijdens wimperlifting worden deze zwavelverbindingen verbroken en opnieuw opgebouwd in een andere stand: de krul. De lotion die wordt aangebracht zorgt ervoor dat de wimpers zacht worden, opzwellen en dat de haarschubben open gaan staan. Hierdoor kunnen de verbindingen worden verbroken en daarna opnieuw worden opgebouwd.

De lotion heeft een inwerktijd die afhankelijk is van de dikte van de wimpers. Hoe dikker de wimperharen, hoe langer de lotion moet blijven zitten. De gebroken zwavelverbindingen in de wimperharen worden hervormd door de neutralisatie van thioglycozuur. De tweede lotion, de setting lotion, zorgt ervoor dat nieuwe zwavelverbindingen worden gevormd. De wimpers blijven hierdoor in de krulstand staan.
Tijdens de wimperlift worden er siliconen schildjes of pads aangebracht om de wimpers in de gewenste stand vast te zetten. Hierdoor krijgen de wimpers een nieuwe vorm en richting.

 

 

Voordelen van een wimperlift

*Wimperlifting is voor de klant goedkoper dan wimperextensions.

*Wimperextensions moeten elke 2 à 3 weken worden bijgevuld.

*Als de wimpers zijn gelift, dan hoef je pas na 6 à 7 weken weer terug te komen.

*Daarnaast laat een wimperlift de wimpers langer lijken zonder extensions, op een natuurlijke manier.

*De behandeling is comfortabel en kan zowel bij lange als korte wimpers toegepast worden.

 

Prijs : Wimper- lifting               45 min             €59,00
Inclusief verven van de wimpers 50min          €67,00

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top