Haarpigmentatie | A-clinic Haarspecialist

Haar tattoo

Tricopigmentatie, alternatief voor haartransplantatie

Micro Skin- pigmentatie

 

Haarpigmentatie of Tricopigmentatie is een niet-chirurgische behandeling om haarstoppels te simuleren of een hogere optische haardichtheid te creëren. A-Clinic heeft veel ervaring op het gebied van deze behandeling waardoor het resultaat 100% natuurlijk overkomt.

Tegen kale plekken of dunner wordend haar kun je iets doen. Snel en effectief – met een haarpigmentatie bij A-Clinic.

Haaruitval bestaat niet alleen bij mannen maar ook vele vrouwen hebben er last van extreme haaruitval. Er bestaan verschillende oorzaken, bijvoorbeeld; slechte voeding, genetische ziektes, medicatie of hormonale veranderingen in het lichaam zoals bijvoorbeeld de overgang of zwangerschap.

Meld u nu aan voor een gratis advies van onze experts voor het haarpigmentatie in onze professionele praktijk in Stramproy.

 

  • Creeren van een “shaving look”
  • Camoufleren van littekens
  • Opvullen van dun behaarden plekken
  • camoufleren van alle sorten Alopezia

 

Haarpigmentatie:

De geschoren look
– Voor kale of kalende mannen

 

Met behulp van speciale haarpigmentatie pigmenten kunnen wij bij kale of kalende mannen een virtueel kapsel geven dat lijkt op een geschoren hoofd.

Dit effect is 100% natuurlijk ogend en niet als een haarsimulatie herkenbaar.

Uiteraard dient de behandeling te worden uitgevoerd met de nodige opleiding en ervaring. Tevens wordt er gebruikt gemaakt van speciale apparatuur en technieken.

Wat is Scalp Micropigmentatie en wat kan het voor je betekenen?

Met Scalp Micropigmentatie (SMP)

of haarpigmentatie worden “micro-dots”in de hoofdhuid of in de huid van het baardgebiiet gepigmenteerd, die exact lijken op kortgeschoren haren. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een vlotte en sportieve shaving-look te creeren bij gehele of gedeeltelijke kaalheid.

Deze technick kann ook een oplossing zijn voor mensen met dun behaarde pleckenop het hoofd of in het baargebiet, Alopecia of littekens veroorzaakt door een haartransplantatie of ongeluk.

Haarpigmentatie:

Een hogere optische haardichtheid
– Voor mannen en vrouwen

Haarpigmentatie kan in sommige gevallen ook worden ingezet bij dunner wordende haren waar de hoofdhuid lichtjes zichtbaar wordt. Haarpigmentatie is een optische verdikking van het haar en geeft de indruk van een volle, dikke haarbos. Ook de terugwijkende haarlijn of littekens in het haar gebied kunnen wij effectief retoucheren.

De behandeling kan het contrast tussen de huidkleur en haarkleur verminderen en daardoor de illusie geven van meer haar. Door het ingebrachte kleurpigment onder de hoofdhuid, lijkt het net als echt haar.

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top