Nog een maand gesloten.. verras je geliefde met valentijn. | A-clinic Haarspecialist
Nog een maand gesloten.. verras je geliefde met valentijn.

Helaas hebben we gisteren allemaal te horen gekregen dat we tot 2 maart gesloten moeten blijven. Dit doet ons allemaal pijn. Wij hadden niks liever gewild dan jullie allemaal weer mooi te maken zodat iedereen weer kan stralen. Helaas moeten we allemaal nog een maandje wachten. Ook wij kunnen jullie steun goed gebruiken! U kunt bijvoorbeeld heerlijke producten kopen op onze webshop, kijk er zeker eens rond! Heerlijk om je haar weer een goeie boost te geven! En dat is echt een steun voor ons.

We hopen natuurlijk dat jullie op ons wachten en wij er een super mooie, stralende nieuwe coupe van kunnen maken in maart!! Als jullie eindelijk weer kunnen genieten in de kapsalon krijgt u er ook nog een mini shampoo cadeau bij. Hou vol!!!

https://www.a-clinic.nl/webshop/


De bronafbeelding bekijken

14 februari Valentijn

14 februari is het weer Valentijn. Iedereen zit in deze tijd veel op elkaars lip vaak gepaard met stress heeft dat natuurlijk invloed op je relatie. Niks is zo belangrijk zeker in deze tijd om je geliefde en elkaar even weer wat extra aandacht te geven. Of gewoon even te laten weten dat je aan elkaar denkt. Ook wij denken mee!! Stel op onze webshop een lekker verwen pakket samen en wij zorgen ervoor dat het prachtig aankomt in valentijn sfeer.

We bieden ook nog steeds de gratis inpak service die we natuurlijk aanpassen aan het thema valentijn. Je pakket wordt ingepakt met extra rozenblaadjes en laat je verrassen door dit romantisch pakket.

Ook hebben we nog steeds de gratis verzending bij 2 producten en om niet te vergeten een extra cadeautje van ons!!

Wil jij dit ook maar weet je niet goed wat? Je kunt ons 24/7 telefonisch bereiken voor een persoonlijk advies.

 

Verschillende acties die je momenteel bij ons kunt boeken

 

Phi brows door phibrow artist Leanne!

Wilt je vriendin ook al altijd graag perfecte wenkbrauwen? Dan is dit de actie die je kan grijpen! Wij geven nu maar liefst 20% korting op de phi brow behandeling!!!

Phi brows is de nieuwse trend binnen permanente make-up. We graferen haartjes in de huid, deze haartjes worden in een bepaalde volgorde gezet zodat de wenkbrauw niet van echt te onderscheiden is. Je staat dus echt elke dag op met een perfecte brow look!!

wilt u meer hier over lezen? lees dan ons bericht op de website ..-> https://www.a-clinic.nl/wenkbrauwen/

 

Kleur analyse door artist Angela!

Heb jij of je vriend/vriendin ook moeite met bijvoorbeeld kleding te combineren? Of heb je totaal geen idee welke kleuren jou laten stralen? Dan is een kleur analyse echt iets voor jou. Momenteel hebben we ook hierop een korting van 20%!!! Het is super belangrijk om de kleuren te gebruiken die bij jou passen. Dit bepaald namelijk of je gezicht straalt of dat je gezicht een grauwe kleur heeft..

Als je een kleur analyse boekt wordt dit op een zeer professionele en uitgebreide manier gedaan. Je krijgt advies welke kleur bij jou staat…. maar ook bijvoorbeeld welke kleuren je kan gebruiken als assocoire! Je komt alles te weten over welk typ je bent… lente, zomer, herfst of een winter type?

Ook krijg je een kleuren pas die je mee kan nemen als je gaat shoppen. Dan hoef je namelijk nooit meer te twijfelen of je wel de ‘goede’ kleur blauw koopt.. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende kleuren blauw. Maar niet elke kleur blauw staat jou..! Dat wist je vast nog niet.

Angela reuter is ook make-up artist, hier maken we natuurlijk gebruik van. Je krijgt een zeer professioneel make-up advies. Niet alleen welke kleuren je staan.. maar ook hoe je het moet opbrengen. Om het plaatje compleet te maken geeft ze ook nog een advies voor je hair look. Niet alleen welk kapsel mooi bij jouw gezicht past maar ook welke kleur.

Om kort maar krachtig te zijn, als je bij Angela bent geweest voor een kleur analyse ga jij zeker stralen en haal je het beste in jou naar boven!!

Laat dit niet aan je voorbij gaan en boek alvast een afspraak.

De bronafbeelding bekijken

https://www.a-clinic.nl/contact/

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top